Terra, Yeni Özelliğini Sunarken, LUNA ve LUNC Fiyatları Artıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuşatılmış blok zinciri platformu Terra Pazartesi günü, topluluk Terra ile ilgili en son yönetim faaliyetleri hakkında uyaracak yeni bir Yönetim Uyarı Botu başlattığını söyledi. Bu arada, LUNA ve LUNC fiyatları, Terra ve Terra Classic ile ilgili devam eden gelişmeler arasında yükseldi.

terra, yeni özelliğini sunarken, luna ve lunc fiyatları artıyor! 2

Topluluğu Canlı Tutmak için Yönetim Uyarı Botunu Başlattı

Terra, 29 Ağustos’taki bir tweet’te, Terra topluluğunu Terra (LUNA) ile ilgili yönetişim faaliyetleri hakkında uyaracak yeni bir Yönetim Uyarısı Botunun kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Bot, Agora’nın Yönetim ve Öneriler bölümüne yeni bir gönderi eklendiğinde topluluk üyelerini uyaracaktır. Ayrıca, yeni teklifler oylama dönemine girdiğinde, oylamaya 48 saat kaldığında ve oylama süresinin sona erdiğinde bot bildirimde bulunacaktır.

Bot özelliğini almak ve Terra teklifleri ve tartışmalarından haberdar olmak için topluluk üyelerinin “Terra Governance Alerts” Twitter hesabını takip etmeleri veya Telegram’daki Governance Alerts kanalına katılmaları gerekir.

Son 24 saatte LUNA fiyatı yaklaşık %8 arttı. Sırasıyla 1,53 dolar ve 1,64 dolar gibi düşük ve yüksek bir değer yarattı. Yazma sırasında, LUNA fiyatı %45’in üzerinde bir işlem hacmiyle desteklenen 1.64$’dan işlem görüyor.

Bu arada, Terra Classic (LUNC) fiyatı son 24 saatte yaklaşık %10 arttı. Sırasıyla 0,0001233 ve 0,000134 dolardan düşük ve yüksek bir değer yaptı. LUNC fiyatı, şirket geçen hafta LUNC stake etmeyi başlattıktan sonra büyük ölçüde yükseldi. Sadece 6 saat içinde 100 milyardan fazla LUNC stake edildiğinden, LUNC hissesi artan ilgiye tanık oluyor.

Ayrıca, LUNC fiyatı son 7 günde %40’ın üzerine fırladı. Ayrıca, LUNC jetonlarının topluluk destekli yakılması da fiyatları yükseltiyor.

Güney Kore’nin TerraForm Labs ve Do Kwon’a Soruşturması

Güney Koreli düzenleyiciler ve savcılık, Terra ve kurucusu Do Kwon aleyhindeki dolandırıcılık, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddialarıyla ilgili soruşturmalarını tamamladı.

Do Kwon, Daniel Shin ve diğer TerraForm Labs yöneticilerinin Güney Kore’deki mahkeme duruşmalarına katılmaları emredildi. Şu anda, Do Kwon şu anda Singapur’da ancak yasal işlemlerin hazırlanması için Güney Kore’de avukatlar tuttu.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
1

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Terra, Yeni Özelliğini Sunarken, LUNA ve LUNC Fiyatları Artıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!