Avalanche (AVAX) Analiz: Short Pozisyonu Açmak İçin Potansiyel Engellerin Değerlendirmesi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağustos ortasında 30 dolarlık direnci kırmak için yapılan çok sayıda girişimin ardından Avalanche (AVAX), güçlü bir düşüş dirilişine işaret etmek için 200 EMA’sının (yeşil) altına düştü.

Alt, daha taze dipler bulma arayışında, iki haftalık bir trend çizgisi direnci (beyaz, kesikli) çizdi. Boğalar artık önümüzdeki seanslarda son düşüş yönlü volatil kırılmayı daraltmayı hedefleyebilir.

AVAX 4 Saatlik Grafik

avalanche (avax) analiz: short pozisyonu açmak i̇çin potansiyel engellerin değerlendirmesi! 3

AVAX’ın önceki boğa koşusu, Temmuz ayının en düşük seviyelerinden üstel kazançların ardından 30 dolar seviyesinde yavaşladı. Son iki haftadaki müteakip geri dönüş, bu zaman diliminde düşüş flamalarına tanık oldu.

İki haftalık trend çizgisi direnci, düşüş flamanın tepe bölgesi ile çarpışırken, AVAX, son üç gün içinde çift haneli kayıplara yol açan beklenen bir kırılmaya işaret etti. Bu arada, 20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA (camgöbeği), 200 EMA ile bir ölüm çaprazından sonra güneye baktı. Satıcılar kısa vadeli trendi yönlendirirken, iki haftalık trend çizgisi direncini korumayı hedefleyeceklerdi.

Ancak alıcılar, üç haftadan fazla bir süredir 19.7 dolarlık taban çizgisini sağlıyorlar. Dolayısıyla, bu desteğin potansiyel bir toparlanması, alt değeri önümüzdeki seanslarda kısa vadede yukarı yönlü konumlandırabilir.

Bu durumda, potansiyel hedefler 21-23 dolar aralığında olacaktır. Ardından, güneye bakan EMA’lar, düşüş kenarını körüklemeden önce toparlanma engelleri oluşturabilir.

Gerekçe

avaxavalanche (avax) analiz: short pozisyonu açmak i̇çin potansiyel engellerin değerlendirmesi! 4

Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı satım işaretine girerken tek taraflı bir düşüş eğilimi sergiledi. Bu düşük seviyelerden olası bir canlanma, altcoini kısa vadeli bir toparlanma için konumlandırabilir.

Ayrıca, Birikme/Dağıtım (A/D) fiyatla yükseliş eğilimi gösterirken daha yüksek dip noktaları işaret etti. Bu kadar yüksek diplerden oluşan bir çizgi, satış gücündeki kolaylığı yeniden teyit edebilir.

Bununla birlikte, alıcılar, güçlü bir canlanma şansını belirlemek için MACD hatlarında olası bir yükseliş geçişini beklemeli.

Çözüm

Aşırı satım RSI ve A/D’deki yükseliş farklılığının yanı sıra 19,7 dolarlık üç haftalık destek göz önüne alındığında, AVAX alıcıları önümüzdeki günlerde 20/50 EMA’yı yeniden test etmeye istekli olacaklar. 19.7 doların altındaki herhangi bir kapanış, yükselişin geçersiz kılınacağına işaret eder. Hedefler tartışıldığı gibi aynı kalacaktı.

Son olarak, karlı bir hamle yapmak için daha geniş duygu analizi ve zincir içi gelişmeler düşünülmelidir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
2

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche (AVAX) Analiz: Short Pozisyonu Açmak İçin Potansiyel Engellerin Değerlendirmesi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!