Son 24 Saat İçinde Yaklaşık 400 Milyon Dolar Tasfiye Edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanmaya devam ederken Bitcoin (BTC) 21.000 dolar bandına çekilmiş durumda. Bunun yanında birçok yatırımcının yukarı yönlü hareket beklediği dönemde yaşanan bu düşüş, tasfiyelerin de artmasına neden oldu. Coinglass verilerine göre kaldıraçlı işlemlerde son 24 saatte yaklaşık 400 milyon dolar tasfiye edildi.

Jerome Powell’ın Enflasyon Açıklaması 400 Milyon Dolar Tasfiyeyi Etkiledi

Fed başkanı Jerome Powell’ın enflasyona dair yaptığı açıklamalar Bitcoin‘in fiyatını da etkilemiş durumda. Yapılan bu açıklamadan sonra kripto para piyasası düşüşe geçti. Bitcoin, temmuz ayından bu yana ilk defa 20 bin doların altını görmüş oldu. Yaşanan 375 milyon dolarlık tasfiye ise bu düşüş sırasında geldiğini belirtelim.

İlginizi çekebilir: Bitcoin’e Sahip Olan Yatırımcıların Sayısı Artıyor

Tasfiyelerin detaylarına inecek olursak 400 milyon dolar tasfiyenin en büyük kısmı Ethereum’da gerçekleşti. Toplamda 163 milyon dolar Ethereum ve 17.4 milyon dolar Ethereum Classic tasfiye olurken, yaklaşık 95 milyon dolar ise Bitcoin’de (BTC) tasfiye edildi. 400 milyon dolar tasfiyenin 153 milyon doları son 12 saat içerisinde gerçekleşti.

Ethereum ve Bitcoin’in durumuna göz gezdirecek olursak CoinGecko verilerine göre Ethereum 1.507 dolardan işlem görürken, Bitcoin 20.256 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Son 24 Saat İçinde Yaklaşık 400 Milyon Dolar Tasfiye Edildi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!