Bitcoin 6 Haftanın En Düşük Seviyesine Düşerken, Kripto Piyasasından 80 Milyar Dolar Azaldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasa değeri, son fiyat düşüşlerinin ardından 1 trilyon doların altına düştü.

Son durgunluğun ardından, bitcoin nihayet hareket etmeye başladı ve 20.000 doların altında altı haftanın en düşük seviyesine düştü.

Çoğu altcoin de kırmızının derinliklerindedir. Ethereum 1.500 dolara düşerken, SOL, ADA ve AVAX bir günde %8’e kadar düştü.

Bitcoin 20 Bin Doların Altına Düştü

Geçen hafta, birkaç gün içinde 25.200 dolardan 21.000 dolara düşen birincil kripto para birimi için özellikle zararlıydı. Bu artan oynaklıktan bu yana, varlık sakinleşti ve sonraki günlerin çoğunu 21.000 ila 22.000 $ arasında işlem yaparak geçirdi.

Perşembe günü ikincisini indirmeye çalıştı ama yolda durduruldu. Bu nedenle, dün bildirildiği gibi 21.500 dolara geri çekildi.

Bununla birlikte, Jerome Powell ulusa seslendi ve enflasyonu %2’ye düşürmeye çalışmakla ilgili önceki Fed açıklamalarını yineledi. Bu geçmişte defalarca söylenmiş olsa da BTC’nin fiyatı üzerinde hemen etkisi oldu.

Birkaç saat içinde, Bitcoin 1.000 doların üzerine düştü ve 20.500 doların altına düştü. Durum bugün erken saatlerde BTC’nin Temmuz ortasından bu yana ilk kez 20.000 doların altına düşmesiyle daha da kötüleşti. Beklendiği gibi, bu milyonlarca dolar değerinde tasfiyeye neden oldu.

Şu an itibariyle, sıçradı ve bu gıpta edilen çizginin hemen üzerinde işlem gördü, ancak piyasa değeri 400 milyar doların altına düştü.

bitcoin 6 haftanın en düşük seviyesine düşerken, kripto piyasasından 80 milyar dolar azaldı! 3

Altcoinler Kırmızıya Büründü…

Genellikle BTC güneye doğru ilerlediğinde olduğu gibi, altcoinlerin çoğu da öyle.

Ethereum, yakın zamana kadar en iyi performans gösterenler arasındaydı, belki de yaklaşan Birleşme hakkındaki yutturmaca tarafından körüklendi. Bu nedenle, ETH iki gün önce 1.700 doların üzerine çıktı. Yine de bugün erken saatlerde, ikinci en büyük kripto para 1.500 doların altına düştü ve bu zaman diliminde 200 dolardan fazla kaybetti.

Cardano bir günde %8,5, Solana %7 ve Avalanche %8 düştü. Binance Coin, Ripple, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu ve Polygon da biraz daha az zararlı düşüşlerle birlikte kırmızının derinliklerinde.

Alt ve orta kapaklı alternatif madeni paralar benzer bir olumsuz durumda. Sonuç olarak, genel kripto piyasa değeri günde 80 milyar dolardan fazla buharlaştı ve neredeyse bir ay içinde ilk kez 1 trilyon doların altına düştü.

kripto bitcoin 6 haftanın en düşük seviyesine düşerken, kripto piyasasından 80 milyar dolar azaldı! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
17

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 6 Haftanın En Düşük Seviyesine Düşerken, Kripto Piyasasından 80 Milyar Dolar Azaldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!