Hindistan, Blockchain ve Web3 Alanındaki Çalışmalarını Hızlandırıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde birçok ülke ve şirket Blockchain teknolojisi ile yakından ilgileniyor. Bu kez Hindistan’ın Blockchain alanında çalışmalar yapan paydaşlar, ülkede Blockchain ve Web3’ün benimsenmesi için 40’tan fazla etkileyici ile yeni bir forum oluşturdu.

Hindistan’dan Blockchain Hamlesi

Yerel bir medya raporuna göre; Hindistan Blockchain Forumu, merkez bankası dijital para birimleri (CBDC), metaverse, NFT’ler ve diğerleri gibi alanlarda Özel İlgi Grupları (SIG) kuruyor. Söz konusu bu forum, Web3 teknolojilerinin benimsenmesini desteklemek için akademi ve araştırma enstitüleri ile iş birliği yapmanın yanı sıra Hindistan genelinde topluluk bölümleri oluşturmayı planlıyor.

İlginizi çekebilir: Blockchain Pazarı 19.9 Milyar Dolara Ulaşacak

Kurucu üyeler arasında CEO (CEO) Prasanna Lohar, Block Stack; İdealabs FutureTech Ventures’ın Kurucusu ve CEO’su Pankaj Diwan; Vara Technologies Siber Güvenlik Başkanı Col Inderjit Singh; Sharat Chandra, Blockchain Evangelisti; ve Secure Kloud Technologies’in Baş İş Yöneticisi Srinivas Mahankali yer alıyor.

Ayrıca belirtmek gerekirse forum dünyanın en büyük Web3 topluluğunu oluşturmaya çalıştığı için paydaşlara üyelik açacak. Hatırlatmak gerekirse Hindistan, 1 Nisan’dan itibaren tüm kripto gelirlerine yüzde 30 vergi ve 10.000 Hindistan rupisinin (yaklaşık 125 dolar) üzerindeki işlemlerde kaynağında yüzde 1 vergi indirimi getirdi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hindistan, Blockchain ve Web3 Alanındaki Çalışmalarını Hızlandırıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!