Hacker, General Bytes Bitcoin ATM’sine Yatırılan Paraları Ele Geçirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son döneme kripto para piyasasında hack olayları oldukça hızlı artış göstermeye başladı. Bu kez bir bilgisayar korsanı General Bytes Bitcoin ATM makinelerinde para yatıran müşterilerden kripto para çaldı.

Şirket, konu ile ilgili olarak hackerın cüzdan ayarları ve geçersiz ödeme adresi ayarıyla iki yönlü makinelerin kripto ayarlarını değiştirdiğini söyledi.

Hacker, General Bytes Bitcoin ATM’sindeki Kripto Paraları Çaldı

Bir bilgisayar korsanı, General Bytes Bitcoin ATM makinelerinde para yatıran müşterilerden para çaldı. Şirket, saldırganın iki yönlü makinelerin kripto para ayarlarını değiştirebildiğini söyledi.

İlginizi çekebilir: Teksas Senatöründen Bitcoin Madencilerine Övgü

Konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Saldırgan, sunucuda varsayılan kurulum için kullanılan sayfadaki bir URL çağrısı aracılığıyla CAS yönetim arayüzü üzerinden uzaktan bir yönetici kullanıcı oluşturabildi ve ilk yönetici kullanıcıyı oluşturdu.

Şirket, web sitesinde yayınlanan bir güvenlik düzeltmesini uygulamak için atılması gereken adımları yayınladı. 2020’den beri tamamladığı çoklu denetimlerde bu güvenlik açığını tespit etmediğini söyledi.

Son olarak belirtmek gerekirse şirket, saldırıdan kaç kişinin etkilendiğini veya ne kadar kripto para çalındığını belirtmedi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hacker, General Bytes Bitcoin ATM’sine Yatırılan Paraları Ele Geçirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!