Peter Brandt: Bitcoin (BTC) Potansiyel Dibe Ulaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki oynaklık tüm kripto ekosistemini etkisi altına aldı. Bununla birlikte Bitcoin başta olmak üzere birçok altcoinle ilgili konuşan yetkililerin ve yatırımcıların sayısı artmaya başladı. Ünlü trader Peter Brandt da bunlardan biri. Brandt, Bitcoin’in (BTC) potansiyel dibe ulaştığını dile getirdi.

Peter Brandt Bitcoin Hakkında Konuştu

Deneyimli yatırımcı Peter Brandt tarafından paylaşılan bir analize göre, Bitcoin nihayet Temmuz ortasından bu yana oluşturduğu kalıbın hedefine ulaştı. Brandt, fiyat performansının piyasanın aşırı derecede yükselişe geçmesi gerektiği anlamına gelmediğini ve BTC’nin daha da düşmeyeceği anlamına gelmediğini belirtti.

Brandt, konuya ilişkin şunları söyledi:

İlginizi çekebilir: Shiba Inu Yakımı Yapan Yeni Bir Web Sitesi Ortaya Çıktı

konsolidasyon dönemi sona ererken, piyasa işlem hacminde ve oynaklıkta hızlı bir artış görüyor ve bu da bir yükselişe veya düşüşe neden oluyor. Bu durumda BTC’nin Temmuz seviyesine düşmesi kaçınılmaz oldu.

Brandt’a göre, BTC modelinin hedefine ulaşıldı, Bitcoin’in son birkaç haftadır piyasada bulunan formasyona bakmadan hareket ettiği anlamına geldiğini aktardı.

Kurumsal net akışlara göre, büyük yatırımcılar aktif olarak varlıklarını satıyorlar ve bu da düşüşü da körüklüyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Peter Brandt: Bitcoin (BTC) Potansiyel Dibe Ulaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!