Ethereum Classic (ETC) Analiz: Bir Sonraki Piyasa Yükselişinde ETC’nin Yapabilecekleri!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto para biriminin talep seviyesinin, geri dönüşün gücüyle ölçülebileceğini hayal edin. Ethereum Classic, özellikle 2022’deki en düşük seviyesinden %260 rallisinden sonra, bakmaya değerdi. Ancak soru şu: Bir sonraki toparlanma aşamasında aynı ivmeyi taşıyabilir mi?

Ethereum Classic’in 32.91 dolarlık basın zamanı fiyatı, en son aylık zirvesinden %27’lik bir düşüşü temsil etti. Bu, Haziran ayındaki fiyat hareketine kıyasla hala önemli kazanımlar elde ettiği anlamına geliyor. ETC’nin son 7 gün içinde nispeten küçük bir marjla değer kaybetmesi sağlıklı bir güç işareti olabilir.

ETC’nin son dezavantajı, 0,5 Fibonacci seviyesine yakın bir desteğin yeniden test edilmesiyle sonuçlandı. Ayılar, baskı zamanında, bu seviyeye yakın bir sürtünme yaşıyordu ve bu nedenle, 32 $ fiyat aralığında satış baskısının yavaşladığını doğruladı.

ethereum classic (etc) analiz: bir sonraki piyasa yükselişinde etc’nin yapabilecekleri! 4

Ethereum Classic’in basın zamanı pozisyonu sağlıklı bir geri dönüş bölgesi gibi görünse de, potansiyel sonuç konusunda netlik yok. Son 24 saatte hacmi önemli ölçüde düştü. Yatırımcı heyecanının eksikliğinin bir işareti.

Hacim gözlemi, yatırımcılar tarafından son olumsuzluğun ardından belirsizlik nedeniyle hareketsizlik olarak da yorumlanabilir. Bu, balinalar tarafından tutulan stablecoin arzının yüzdesindeki artışla bağlantılı.

ethereum classicethereum classic (etc) analiz: bir sonraki piyasa yükselişinde etc’nin yapabilecekleri! 5

Ethereum Classic balinaları, yardım rallisi sırasında fiyat yükseldikçe para kazanıyor. Aslında, ETC’nin basım zamanı seviyesinin altına düşmesi için hala makul bir olasılık var.

Olumlu duygular son 48 saatte önemli ölçüde düşerken, olumsuz duygular bir artış kaydetti.

ethereum classicethereum classic (etc) analiz: bir sonraki piyasa yükselişinde etc’nin yapabilecekleri! 6

Gözlemlenen duyarlılık değişikliği, fiyat hareketinin grafikler üzerinde daha fazla satış baskısına daha fazla eğilebileceği anlamına geliyor.

Çözüm

ETC’nin metrikleri, kısa vadeli fiyat hareketi söz konusu olduğunda önemli bir belirsizliğin altını çizdi. Bununla birlikte, kripto piyasası düzenli dalgalanmalara tabidir ve her şey hala birbiriyle ilişkilidir. Bu, ETC’nin hala genel piyasa duyarlılığının büyüsü altında olduğu anlamına geliyor.

ETH, özellikle bu ay, ticaret yapmak için hala sağlıklı bir kripto. Ticaret hacimleri son birkaç ayda sağlıklı bir şekilde arttı. Bunun nedeni, Ethereum Merge yutturmaca üzerinde sürmesidir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
20

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Classic (ETC) Analiz: Bir Sonraki Piyasa Yükselişinde ETC’nin Yapabilecekleri!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!