Bitcoin 6-12 Bin Doları Görür Mü? 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lider kripto para Bitcoin (BTC) bir rahatlama rallisi başlattı. Ancak, Federal Rezerve’in agresif faiz artışlarından geri adım atacağı beklentileri azalınca, yönünü tersine çevirdi. Şimdi, yeni düşüş senaryoları ve tahminleri geliyor. Efsane analist Michaël van de Poppe, da Bitcoin’in sonraki hareketi konusunda tahminlerini paylaştı.

Kripto para piyasasında neler oluyor?

Popüler kripto analisti Michaël van de Poppe, 623 bin Twitter takipçisine lider kripto Bitcoin (BTC) tahminlerini paylaştı. Analist, ilk önce kripto para piyasasının genelin bakıyor ve bu kapsamda şunları söylüyor:

Kriptonun toplam piyasa değeri hala aynı görünüyor. 1,2 trilyon dolarlık kritik noktada ret, piyasanın konsolide olduğu noktadır. 200 Haftalık MA’yı destek için tuttuğunda, devam etmesi muhtemel. Bu durumda dip içeride veya yakın demektir.

Kaynak: Michaël van de Poppe / Twitter

Michaël van de Poppe, daha sonra Bitcoin hariç kripto piyasasın, yani altcoin’lerin genelini ele alıyor. Bu bağlamda analist, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Toplam altcoin piyasa değeri çok önemli bir noktada (700 milyar dolar) reddedildi. Bu da 2021’in başında bir ret noktasıydı (ve sonrasında desteği tersine çevirdi). Hala 200 Haftalık MA’yı tutması, dibin nispeten isabetli veya yakın olduğu anlamına geliyor.

BitcoinKaynak: Michaël van de Poppe / Twitter

Bitcoin için olası senaryo ne ve hedef ne?

Popüler analist, Bitcoin için önemli bir gösterge olan BTC/ETH paritesinin gelişimini analiz ediyor. Van de Poppe, bunun için şunları söylüyor:

BTC paritesinde önemli bir düzeltmeye tanık olduk. Bunun için, ETH’nin burada nasıl tepki vereceğini merak ediyoruz. Bitirdiğimize tam olarak ikna olmadık. Ancal, long oyunları için bir alan. Sadece bir sıçrama için mümkün. Kaybedilirse sıradaki 0,065 BTC olması muhtemel.

BTCKaynak: Michaël van de Poppe / Twitter

Efsane analist, daha sonra Bitcoin için 6.000-12.000 dolar tahminlerine ilişkin görüşlerini paylaşıyor. Bu kapsamda Michaël van de Poppe, şu açıklamayı yapıyor:

Ve daha fazla insan Bitcoin’in yeniden test etmesi için 6.000-12.000 dolar için çığlık atıyor. 2018’de de 1.000 dolarlık yeniden testler için bağırışları hatırlıyorum.

Michaël van de Poppe, olası Bitcoin senaryosunda bazı kriterlere dikkat çekiyor. Analist, bu senaryoda, şu üç hususa vurgu yapıyor:

Haftalık bir zaman diliminde yükseliş sapması yaratılıyor. Likidite (veya yeniden test) için dip noktalarının süpürülmesi. Toplam piyasa değeri 200-Haftalık MA bozulmadan kaldı.

BTCKaynak: Michaël van de Poppe / Twitter

Son olarak analist, düşüşün devam etmesi durumunda BTC ve ETH için dikkat edilmesi gereken seviyeleri açıklıyor. Michaël van de Poppe, bu bağlamda şu ifadeleri kullanıyor:

Düşmeye devam edersek, Bitcoin için 19,3 bin dolar seviyesine ve Ethereum için muhtemelen 1.400 dolar seviyesine dikkat etmek önemli. Alıcılar, düzenli olarak bu bölgelere girmeli.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 6-12 Bin Doları Görür Mü? 
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!