İşte Dogecoin Yatırımcılarının, Kârlı Çıkabilmek İçin Yararlanabileceği Destek Seviyesi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önceki boğa koşusunda, Dogecoin’in (DOGE) yükselişi, dokuz aylık trend çizgisi desteğinin (beyaz, kesikli) üzerinde bir yol açtı. Bu canlanma, günlük grafikte 20/50/200 EMA’sının üzerinde büyümeyi hızlandırmasına yardımcı oldu.

Yükselen üçgen yapısındaki volatil kırılma, 0,087 dolar bölgesinde sert bir engel gördü. Bu geri dönüş şimdi 0,066-0,065 dolar aralığına yakın bir toparlanma zemini bulabilir.

Dogecoin Günlük Grafik

i̇şte dogecoin yatırımcılarının, kârlı çıkabilmek i̇çin yararlanabileceği destek seviyesi! 3

0.049$-0.052$ aralığındaki 15 aylık destekten geri dönüş, Dogecoin’in bu zaman diliminde yatay bir seyir izlemesine yardımcı oldu. Bu arada, alıcılar 0,071 dolar seviyesinin zincirlerini kırmak için mücadele etti.

Satın alma baskısı görünüşte bu seviye etrafında yükselirken, son büyüme grafikteki yükselen üçgeni doğruladı.

Geçen ayki yükseliş canlanma eğilimleri göz önüne alındığında, madeni para 0,065-0,066 dolar aralığında güvenilir zeminler bulabilir. Bu aralığın altındaki herhangi bir kırılma, altcoini düşüş kenarını tekrarlamak için bir fiyat keşif aşamasına sokabilir.

Bununla birlikte, bu aralıkta bir satın alma müdahalesi, boğaların daha fazla kaybı önlemesine yardımcı olabilir. Alıcılar, 0,73 dolarlık bölgede kısa vadeli EMA’lara doğru bir toparlanmayı kışkırtmayı hedefleyecekler.

Gerekçe

dogecoin i̇şte dogecoin yatırımcılarının, kârlı çıkabilmek i̇çin yararlanabileceği destek seviyesi! 4

RSI sonunda düşüş eğilimi ortaya çıkarmak için dengenin altına düştü. Boğalar, canlanma olasılığını canlı tutmak için 43 seviyeli desteği korumalıdır.

İlginç bir şekilde, CMF ve OBV hatları geçen hafta daha yüksek düşüşler kaydetti. Bu yörünge, fiyat hareketiyle yükseliş eğiliminin makul olduğunu doğruladı. Ancak alt, ADX tarafından kanıtlandığı gibi, henüz güçlü bir yön eğilimi göstermedi.

Çözüm

Dogecoin’in kısa vadeli EMA’ların altına düşmesi ve 0,07 dolarlık işareti, altcoini kısa vadeli durgun bir aşama için konumlandırdı. Bu işaretin üzerindeki potansiyel bir toparlanma, olası bir canlanmaya işaret edebilir. Hedefler tartışıldığı gibi aynı kalacaktı.

Son olarak, köpek temalı madeni para, Bitcoin ile %70 30 günlük bir korelasyonu paylaşıyor. Bu nedenle, Bitcoin’in hareketine göz kulak olmak bu teknik faktörleri tamamlayacaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
32

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
İşte Dogecoin Yatırımcılarının, Kârlı Çıkabilmek İçin Yararlanabileceği Destek Seviyesi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!