Bitcoin ve altcoin alanında bir haftayı daha geride bırakmak üzereyiz. Bu hafta sonu yaşanacak gelişmeler, düşüş yaşayan fiyatların gölgesinde kalsa da, bazı projelerde önemli haberler var. İşte detaylar…

Hafta sonu, 10 altcoin için önemli geçecekVulcan Forged (PYR), bugün, My Forge’un “revamped” versiyonunu piyasaya sürüyor.Vulcan Forged (PYR), Elysium testnet’inde ilk lansmanını gerçekleştirdi.Flux (FLUX), State of the Union etkinliğini bugün gerçekleştirecek.Vulcan Forged (PYR), pazaryerinde de bugün birçok yenilik yapıyor. Ayrıca, Vulcan Forged CEO’su ile canlı bir soru cevap etkinliği gerçekleşecek.Wizarre Scroll (SCRL), Wizarre Closed Alpha test sürecini yarın başlatıyor.Luffy (LUFFY), büyük bir risk sermayedarı açıklaması yapacağını duyurdu.Kirobo (KIRO), yarın, soru cevap etkinliği gerçekleştirecek.Crypto.com Cudos (CUDOS) ve Highstreet’i (HIGH) listeliyor.

Piyasada son durum: Düşüş derinleşiyor

Manzara, beş gün öncesine kadar birincil kripto para birimi için oldukça parlak görünüyordu. Bu noktada, iki ayın en yüksek seviyesi olan 25.200 doların üzerine fırlamıştı. Ancak, orada uzun süre kalamaz. Yerel zirveden kısa bir süre sonra 1.000 dolardan fazla düştü. BTC sakinleşip bir veya iki gün bu seviyede kalsa da, ayılar geri döndü. Ardından tekrar fiyat düşüşü yaşadı. Bitcoin 22.000 dolara düştüğünde durum dün daha da kötüleşti. BTC, yaklaşık üç haftadaki en düşük fiyat pozisyonunu kaydeetmek için 21.000 doların altına düştü.

“>