Bitcoin 22 Bin Doların Altına Düşerken, Ethereum 1.700 Dolara Doğru İniyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve tüm altcoinler yeni haftalık en düşük seviyelere düştüğü için kripto piyasası değeri son iki gün içinde 100 milyar doların üzerinde düştü.

Dünkü fiyat düşüşünü, Bitcoin’i 22.000 $’ın altında üç haftanın en düşük seviyesine çeken daha volatil başka bir düşüş izledi.

Çoğu altcoin, birçok çift haneli fiyat düşüşleriyle birlikte kırmızının derinliklerindedir. Ethereum ise 1.700 doların altına düşmeye yakın.

Bitcoin 3 Haftanın En Düşük Seviyesine Düştü

Sadece birkaç gün önce hafta sonu, birincil kripto para biriminin yükselişte olduğu zamandı. Bir keresinde 25.000 dolarda reddedildi, ancak geri döndü ve 25.200 doların üzerinde iki ayın zirvesine sıçradı.

Ancak, aynı senaryo tekrarlandı ve varlık durduruldu, saatler içinde 1.000 dolar civarında düştü. Bitcoin, başka bir adım atmadan önce orada sakinleşti ve yine 24.400 dolardan reddedildi.

Bu, BTC’nin dün başka bir büyük tarafından kaydığını bulduğu için boğalar için daha da fazla acı getirdi. Durum bugün erken saatlerde kripto para biriminin saatler içinde 2.000 doların üzerinde değer kaybetmesi ve üç haftanın en düşük seviyesi olan 21.400 dolara (Bitstamp’ta) düşmesiyle daha da kötüleşti ve bu da günlük ölçekte 400 milyon doların üzerinde tasfiyeyle sonuçlandı.

Şu an itibariyle bir miktar zemin toparladı, ancak hala 22.000 doların çok altında ve piyasa değeri 415 milyar dolara düştü.

bitcoin 22 bin doların altına düşerken, ethereum 1.700 dolara doğru i̇niyor! 3

Altcoinler Yine Koyu Kırmızı

Bitcoin’e benzer şekilde, altcoinler dün düştü ve bugün daha da kötü durumda.

Ethereum, hafta sonu boyunca 2.050 doların üzerinde 74 günün en yüksek seviyesini kaydederek son zamanlarda en iyi performans gösterenler arasında yer aldı. O zamandan beri serbest düşüş yaşadı ve şimdi 1.700 doların üzerinde kalmak için mücadele ediyor, bu da bir haftadan kısa bir sürede 300 doların üzerinde kayıp olduğu anlamına geliyor.

Binance Coin, Ripple ve Tron son 24 saat içinde %9’a kadar düştü. Cardano, Solana, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu, Avalanche ve Polygon’dan daha da önemli kayıplar görülüyor, bunların hepsi çift haneli rakamlarla düştü.

Alt ve orta büyüklükteki altcoinlerin benzer bir durumda olmasıyla, kripto piyasası değeri bir günde 80 milyar dolar azaldı. Metrik, son iki günde 120 milyar doların üzerinde gitti ve 1.050 trilyon doların altında kaldı.

bitcoin bitcoin 22 bin doların altına düşerken, ethereum 1.700 dolara doğru i̇niyor! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
43

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 22 Bin Doların Altına Düşerken, Ethereum 1.700 Dolara Doğru İniyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!