Dogecoin Yatırımcıları 0.1 Dolar Konusunda İyimser Olmalı mı? Cevap Sizi Şaşırtabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin (DOGE) yatırımcılarının son zamanlarda üzerinde anlaştığı bir şey varsa, o da meme tokenini 0,1 dolara itmek olabilir.

Bunun nedeni, Elon Musk destekli kripto para biriminin, tüm kripto piyasasının ivmesine rağmen tüm olasılıklara meydan okumasıdır.

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve diğer üst düzey kripto para birimlerinin önemli fiyat artışları kaydetmemesiyle DOGE diğer yolu izledi.

Son zamanlarda madeni paradan daha iyi performans gösteren en yakın rakibi Shiba Inu (SHIB) de eşleşemedi. Basın zamanında, DOGE %15.93 yükseldi ve 0.088$’dan işlem gördü. Peki, sallanan piyasa hissiyatının ardından DOGE’yi yeşile bölgeye iten şey ne olabilir?

Dogecoin’de Perakende Yatırımcı Büyüsü

Bu rallinin ardından, DOGE perakende yatırımcıları, Dogecoin ekosistemine daha fazla hacim pompalayarak güçlü pozisyonlarda görünüyor.

Kripto yatırımcısı Lark Davis, düşük sermayeli paralar Dogecoin’in Merkezi Olmayan Borsalarına (DEX’ler) girmeye devam ederken, olayları tweetledi.

DEX tarayıcısına göre DOGE zincirindeki hem hacim hem de işlemler inanılmaz derecede arttı.

Basın zamanında, 13 milyon doların üzerinde bir hacim ve 152.000’den fazla işlem gerçekleştirilmişti. Ek olarak, 500.000 ABD Doları, 200.000 ABD Doları ve 430.000 ABD Doları tutarındaki bir dizi mem likidite zincirine pompalanmaya devam ettiği için faaliyetler durma belirtisi göstermiyordu.

Artışa rağmen, DOGE’nin yedi günlük koşusu, SHIB’nin %29.85’ine kıyasla %22.45’lik bir artışta kaldı.

SHIB ile buluşsa da karşılaşmasa da DOGE’nin üçüncü çeyrekte (Q3) %40’lık bir ralliye ulaşma şansı doğrulanmış olabilir.

Bununla birlikte, meme pompası faaliyetine dahil olanlar tamamlandıktan sonra artışın sürdürülebilir olmayabileceği açıktır.

DOGE fiyatı yükselirken, bazı ölçütleri takip etmedi. Santiment’in zincirleme analizi, son 24 saatteki hacmin %0,45’lik bir düşüş olduğu için yükselmediğini ortaya koydu.

1,39 milyar dolarlık işlem hacmi ile 24 saatlik aktif adresler de nötr pozisyonda kaldı. 

dogecoin yatırımcıları 0.1 dolar konusunda i̇yimser olmalı mı? cevap sizi şaşırtabilir! 3

Piyasa değeri beklendiği gibi fiyat artışını takip etse de DOGE’deki geliştirme faaliyeti Temmuz ayındaki en düşük seviyesindeydi. 

dogecoin dogecoin yatırımcıları 0.1 dolar konusunda i̇yimser olmalı mı? cevap sizi şaşırtabilir! 4

Bu metrikler DOGE artışıyla uyumlu olmadığından, 0.1 dolara ulaşma beklentilerinin tehlikede olması mümkün olabilir.

Ancak, DOGE topluluğunu küçümsemek, kimsenin yapmak isteyeceği bir şey değildir. Yine de, daha fazla artış ve fiyat düşüşü olası olduğu için yatırımcıların uyanık kalması gerekebilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
41

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Dogecoin Yatırımcıları 0.1 Dolar Konusunda İyimser Olmalı mı? Cevap Sizi Şaşırtabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!