Dogecoin Fiyat Analizi: DOGE Bugün %17 Arttı, İşte Sıradaki Kritik Hedef!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin, ağustos ayında, ayın başından bu yana %40’lık bir ralli ile hayal kırıklığına uğratmadı. Alıcılar, fiyatı bu rallide bazı kırılmalara yol açabilecek önemli bir direncin hemen altına getirmeyi başardı.

Temel Destek seviyeleri: 0.076 $

Temel Direnç seviyeleri: 0,09 ABD doları, 0,11 ABD doları

Dogecoin’in fiyatı bugün %17 arttı ve 0,09 dolardan kilit direnci vurdu. Bu, Mayıs 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana oluşan büyük bir alçalan üçgenin üst sınırı. Boğalar bu üçgenin üzerine çıkmayı başarırsa, bir sonraki hedef 0.11 dolardan bulunacak. Destek 0.076 dolarda.

Teknik Göstergeler

İşlem Hacmi: Güçlü alım hacmi DOGE’yi bugün çok daha yukarılara taşıdı. Asıl soru, alıcıların bu ivmeyi sürdürüp sürdüremeyecekleri.

RSI : Günlük RSI, 70’in üzerinde noktada aşırı alım bölgesinde. Bu, alıcıların DOGE’ye maruz kalmaya istekli olduklarını gösteriyor, ancak ayılar kilit direnci savunabiliyorsa, hazırlıksız da yakalanabilirler.

MACD : Günlük MACD, genişleyen bir histogram ve hareketli ortalama ile yükseliş gösteriyor. Mevcut fiyat hareketi bir miktar coşku gösteriyor ve bu da göstergelere yansıyor.

dogecoin

Dogecoin Fiyatı İçin Kısa Vadeli Tahmin

Alıcılar ana direnci 0,09 ABD dolarından kırabilirse, Dogecoin’in sürekli bir toparlanmaya girme ve hızla 0,11 ABD dolarına doğru hareket etme olasılığı daha yüksek olacaktır. Bununla birlikte, Bitcoin ve Ethereum için fiyat hareketi kısa vadede düşüş gösteriyor ve bu, şu anda DOGE’nin rallisini durdurabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
35

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dogecoin Fiyat Analizi: DOGE Bugün %17 Arttı, İşte Sıradaki Kritik Hedef!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!