Binance Coin (BNB) Analiz: Bu Sinyaller 400 Dolara mı İşaret Ediyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Temmuz ayında, en büyük kripto borsası Binance Coin (BNB)’nin borsa tokeni mücadele etti. BNB, 192 dolara kadar düştüğü Haziran ayındaki düşük seviyelerinden canlanmasına rağmen Mayıs ayındaki fiyatına geri dönemedi.

Ancak yatırımcılar, ayı 292$ civarında kapattığı için Temmuz ayı performansı için Binance Coin’e övgülerini verebilirdi. CoinMarketCap’e göre, Binance Coin fiyatı Ağustos ayının ilk haftasında yaptığı son düşüşten bu yana 300 doların altına düşmedi. 

Basın zamanında, kripto para son 24 saate göre %1.87 düşüşle 316.35 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte, BNB ilk iki kripto para birimine karşı kazanç elde etti ve bu da BNB’nin Ağustos ayında 400 dolarlık bölgeye girdiğini, bu ay Temmuz ayında 200’lerden 300’lere ayrıldığını gösteriyor.

Bitcoin (BTC) karşısında BNB %1,62 artarken, Ethereum (ETH) karşısında %3,31 değer kazandı.

İlginç bir şekilde, BNB, kazançların ötesinde 400 dolara çıkarabilecek birkaç işaret daha tuttu.

Santiment’e göre, BNB’nin sosyal hakimiyeti son iki günde yükseldi. 13 Ağustos ile 14 Ağustos arasında %14,79’luk bir artışın ardından hakimiyet yeniden yükseldi.

Bu yazının yazıldığı sırada, sosyal baskınlık bir önceki güne göre %26,04 oranında artmıştı.

Bu artışın yanı sıra, otuz günlük Piyasa Değerinin Gerçekleşen Değere (MVRV) oranı, Binance Coin fiyatının değerinin düşük olabileceğini ortaya koydu.

9 Ağustos civarındaki MVRV oranı nedeniyle yatırımcıların giderek daha fazla kar elde etmesiyle birlikte, mevcut %26,38’lik duruş, olası bir artıştan önce BNB biriktirme fırsatı sunuyor gibi görünüyor.

binance coin (bnb) analiz: bu sinyaller 400 dolara mı i̇şaret ediyor? 4

Ek olarak, fiyat düşüşü BNB’nin hacim düşüşüne yol açmadı. Aslında, 24 saatlik hacim %6,87 artarak 1,12 milyar dolara  yükseldi.

binance coinbinance coin (bnb) analiz: bu sinyaller 400 dolara mı i̇şaret ediyor? 5

Bu gelişmelerle birlikte, BNB’nin ikinci çeyrekte (Q2) elde ettiğinden daha iyi bir performans sergilemeye doğru ilerliyor gibi görünebilir. Peki bu 400 dolarlık olasılığı yansıtan başka hangi katkılar olabilir?

Ancak yatırımcıların BNB’ye artan ilgiyi izlemesi gerekebilir. Bir fiyat rallisine yol açabilirken, momentumu da tersine çevirebilir. Bunun nedeni, CryptoSlam’e göre 15 Ağustos’un büyük bölümünde Binance Akıllı Zincir (BSC) NFT satış hacminde %41’lik bir artış olmasıdır.

Basın zamanında %7,27 düşüşle 535,256$’a düşmesine rağmen, işlem sayısı neredeyse sabit kaldı. 1.192 alıcı ile 2.624 işlem gerçekleşti. 

binance coinbinance coin (bnb) analiz: bu sinyaller 400 dolara mı i̇şaret ediyor? 6

İlginç bir şekilde BNB, ana şirketi Binance’in faaliyetlerinden de destek alabilir. Son zamanlarda borsa, 2022’de bir dizi genişlemenin ardından Kazakistan’da faaliyet göstermek için onay aldığını duyurdu.

Peki yatırımcılar BNB ekosistemiyle ilgili daha olumlu güncellemeler beklemeli mi? Sonuçlandırmak çok aceleci görünebilir. Bununla birlikte, son gelişmeler, eğer devam ederse, BNB’yi yeni zirvelere taşıma potansiyeline sahiptir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
46

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Coin (BNB) Analiz: Bu Sinyaller 400 Dolara mı İşaret Ediyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!