Bitcoin Cash (BCH) Analiz: Ralliye Rağmen Zincir İçi Aktivite Farklı Bir Senaryo Doğurabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Basın zamanında 24.000 doların üzerinde işlem gören kral kripto para Bitcoin (BTC), geçen ay %20’nin üzerinde değer kazandı. Anlaşılır bir şekilde, çoğu kripto da yürüyüş yaparak pazarın geri kalanı liderliğini takip etti.

Bitcoin Cash (BCH), son 30 gün içinde %40 oranında artış göstererek bunun bir istisnası değildi.

Günlük grafikte, altcoinin Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Para Akışı Endeksi (MFI) de kriptonun değeri arttıkça istikrarlı bir şekilde yükseldi. RSI ve MFI, 30 günlük bir pencerede sırasıyla 69 ve 77’ye kadar çıktı. Bununla birlikte, bu temel göstergeler, son birkaç hafta içinde bir düşüş resmediyor.

Hâlâ 50 tarafsız bölgenin üzerinde yer alan RSI 59’da ve MFI 54’te görüldü. Boğalar hâlâ sinsi sinsi dolaşırken, 20 EMA fiyatın altında görüldü. Aslında 28 Temmuz’dan beri böyle. 

bitcoin cash (bch) analiz: ralliye rağmen zincir i̇çi aktivite farklı bir senaryo doğurabilir! 5

İncelenen 30 günlük dönemde, Bitcoin Cash ağındaki ticaret faaliyeti azaldı. Fiyat bir ralliye başladığında, altcoin’in ticaret hacmi %75’in üzerinde düşüşle güneye gitti.

Bu fiyat/hacim farklılığı sağlıklı bir piyasada olağandışıdır. Bir madeni paranın fiyatı ve hacmi arasında böyle bir eşitsizlik olduğunda, genellikle madeni paranın birikimindeki bir düşüşün ve madeni para alıcıları arasındaki tükenmenin göstergesidir.

bitcoin cashbitcoin cash (bch) analiz: ralliye rağmen zincir i̇çi aktivite farklı bir senaryo doğurabilir! 6

Fiyat artışına rağmen, Bitcoin Cash son 30 günde ağında önemli bir büyüme kaydedemedi. Aynısı, yakın zamanda Santiment’ten gelen verilerle de vurgulandı. Ayrıca, ağdaki günlük aktif adresler de %63 oranında azaldı. 

bitcoin cashbitcoin cash (bch) analiz: ralliye rağmen zincir i̇çi aktivite farklı bir senaryo doğurabilir! 7

28 Temmuz’da BCH, 155.80$’ın en yüksek seviyesinden işlem görüyordu. Bu, ertesi gün işlem hacminde bir artışa neden oldu. Sonuç olarak, 29 Temmuz’da tamamlanan tüm işlemlerde yer alan toplam Bitcoin Cash coin sayısı %350’nin üzerinde arttı.

Ancak, bu ralliyi hemen ardından, işlem hacmini 26 milyon dolara kadar düşüren bir gerileme izledi. Bu, diğer tüm cephelerde fiyat artışına rağmen. 

bitcoin cashbitcoin cash (bch) analiz: ralliye rağmen zincir i̇çi aktivite farklı bir senaryo doğurabilir! 8

+%6.21’lik pozitif bir değerle 30 günlük MVRV, bazı BCH sahiplerinin geçen ay kar elde ettiğinin altını çizdi. Bununla birlikte, kral para ile pozitif korelasyon ışığında, dibin içeride olup olmadığına dair spekülasyonlar BCH’yi de etkileyecek. 

Dolayısıyla, BTC fiyatındaki herhangi bir önemli düşüşün BCH fiyatı üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
53

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Cash (BCH) Analiz: Ralliye Rağmen Zincir İçi Aktivite Farklı Bir Senaryo Doğurabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!