Bitcoin 25 Bin Dolardan Keskin Bir Şekilde Düşerken Kripto Piyasası 50 Milyar Dolar Kaybetti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, Ethereum, BNB, Solana ve diğerleri şu anda kırmızı bölgenin derinliklerindeyken, Shiba Inu yeşil bölgede olan nadir altcoinlerden.

25.000 doların üzerine çıkarak iki ayın en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra, Bitcoin bu noktada şiddetle reddedildi ve saatler içinde 1.000 dolara yakın değer kaybetti.

Altcoinlerin çoğu, son birkaç gündeki grafik kazanımlarının ardından bugün de kırmızıda. Yine de Shiba Inu istisnalar arasında.

Bitcoin 25 Bin Dolarda Duvara Tosladı!

Geçen haftanın sonunda fiyat 23.500 doların altına düştüğünden beri BTC oldukça iyi performans gösteriyor. Varlık bu düşüşe hemen tepki verdi ve Cumartesi gününe kadar 25.000 dolara yaklaştı.

İlk başta bu seviyeyi geçemedi ve birkaç yüz dolar geri çekildi. Ancak, Pazar günü bir kez daha taarruza geçti ve iki aydan uzun bir süredir ilk kez bu gıpta edilen çizgiye kısaca dokundu.

Başka bir geri çekilme izledi, ancak boğalar tırmanmaya devam etmeye kararlıydı. Sonuç olarak, BTC 25.200 doların biraz üzerinde bir başka çok ayın en yüksek seviyesine sıçradı.

Topluluk nihayet sevinirken ve yeni bir adım atmayı beklerken, kripto para yörüngesini tersine çevirdi ve saatler içinde 1.000 dolardan fazla değer kaybetti. Bu nedenle, şu anda 24.000 $ civarında işlem görüyor. Bununla birlikte, piyasa değeri hala 450 milyar doların üzerinde, ancak altcoinler üzerindeki hakimiyeti başka bir darbe aldı ve %40,1’e düştü.

bitcoin 25 bin dolardan keskin bir şekilde düşerken kripto piyasası 50 milyar dolar kaybetti! 3

Shiba Inu Piyasaya Meydan Okuyor

Alternatif madeni paralar son birkaç günde yükselişe geçti, ancak Bitcoin’e benzer şekilde şimdi kırmızının derinliklerinde.

Ethereum, hafta sonu boyunca 2.050 doların üzerinde çok ayın en yüksek seviyesini gördü. Bununla birlikte, son 24 saatte %4,5’lik bir düşüş, ikinci en büyük kriptoyu 1.900 dolara geri itti.

Binance Coin, Cardano ve Ripple benzer oranlarda düştü. Solana, Polkadot, Avalanche ve Polygon’dan daha fazla günlük kayıp görülüyor.

İlginç bir şekilde, en büyük iki memecoin Dogecoin ve Shiba Inu bu mevcut düzeltmeyi oldukça iyi alıyor. DOGE esasen dünle aynı seviyede, SHIB ise günlük %7’lik bir artışla aslında yeşilde. Sonuç olarak, kendi kendini tanımlayan Dogecoin katili, 0.000016$’lık yerel bir zirvede işlem görüyor.

Bununla birlikte, çoğu alt ve orta kapaklı altlar da kırmızıda derindir. Bu nedenle, kripto piyasa değeri bir günde 50 milyar doların üzerinde gitti ve metrik 1.150 trilyon dolara düştü.

bitcoin bitcoin 25 bin dolardan keskin bir şekilde düşerken kripto piyasası 50 milyar dolar kaybetti! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
55

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 25 Bin Dolardan Keskin Bir Şekilde Düşerken Kripto Piyasası 50 Milyar Dolar Kaybetti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!