Bitcoin 2 Ay Sonra İlk Kez 25 Bin Dolara Yükseldi, Shiba Inu % 15 Yükselerek İyi Bir Oran Yakaladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin iki aydan beri ilk kez 25.000 dolara dokundu fakat Shiba Inu en çok kazanan oldu.

Kısa bir düşüşün ardından, Bitcoin bir kez daha saldırıya geçti ve Haziran ortasından bu yana ilk kez 25.000 dolara ulaştı.

Altcoinler bugün daha sakin, ancak Shiba Inu büyük bir çift haneli artışla şovu çaldı.

Bitcoin 25 Bin Dolara Dokundu

JPM’nin iddia ettiği gibi, yaklaşan Birleşme ile ilgili gerçekten yutturmaca olup olmadığı, kripto piyasası BTC’nin fiyat hareketlerinden açıkça görüldüğü üzere geçen haftadan beri bir yükseliş eğilimindeydi.

En etkileyici artış, ABD’den gelen en son TÜFE verilerinin ardından varlığın 23.000 $’dan 24.000 $’ın üzerine çıktığı 10 Ağustos’ta geldi.

Devam etti ve o gün 24.800 doların üzerinde çok ayın en yüksek seviyesini işaret etti. Bunu 23.500 dolara düşüren kısa bir geri çekilme izledi, ancak boğalar hemen oynamaya geri döndü.

Sonuç olarak, BTC dün bir kez daha 25.000 dolara yaklaştı. İlk başta orada başarısız oldu ve birkaç yüz dolar düştü, ancak bugün erken saatlerde saldırıya geçti ve iki aydan beri ilk kez bu gıpta edilen çizginin üzerine çıktı.

Şu an itibariyle bu seviyeyi kararlı bir şekilde aşamadı ve Bitcoin onun hemen altında işlem görüyor. Bununla birlikte, piyasa değeri 470 milyar doları aştı ve altcoinler üzerindeki hakimiyeti bir soluk aldı ve %40,5’in üzerinde.

bitcoin 2 ay sonra i̇lk kez 25 bin dolara yükseldi, shiba inu % 15 yükselerek i̇yi bir oran yakaladı! 3

Shiba Inu Gösterinin Ortağı Oldu

Alternatif madeni paralar dün de etkileyici kazançlar elde etti ve bugün biraz yeşilde.

Ethereum dün 2.000 doların üzerinde 74 günün en yüksek seviyesini işaret etti. Takip eden saatlerde bu çizginin altına düştü, ancak şimdi küçük bir günlük artışın ardından hemen üzerinde duruyor.

BNB, Ripple, Solana, Polkadot ve Avalanche da şu anda önemsiz kazançlar elde ediyor. Cardano, Dogecoin ve MATIC yaklaşık %5 arttı.

Yine de Shiba Inu, daha büyük kapaklı altlardan en fazla yükseldi. SHIB bir günde %15’ten fazla arttı ve 0.000015 dolardan işlem görüyor.

Genel olarak, kripto piyasa değeri günde birkaç milyar daha ekledi ve bugün erken saatlerde 1,2 trilyon dolara ulaştı.

bitcoin bitcoin 2 ay sonra i̇lk kez 25 bin dolara yükseldi, shiba inu % 15 yükselerek i̇yi bir oran yakaladı! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
31

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 2 Ay Sonra İlk Kez 25 Bin Dolara Yükseldi, Shiba Inu % 15 Yükselerek İyi Bir Oran Yakaladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!