Ethereum Foundation: Her Şeye Hazır Olun

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain ve kripto sektörü tarafından dikkatle takip edilen Ethereum Merge, hem piyasalara hem de geliştiricilere etki etmeye devam ediyor. Küresel olarak birçok konu ve çalışmanın merkezinde olan Etheruem, Merge ile birlikte Ethereum 2.0’a önemli bir adım atmış olacak. Yakın zamanda geliştiricilerin karar kıldığı 15-16 Eylül tarihi ise önemli bir heyecan yarattı. Ancak yeni yayımlanan bir yazıda bu tarihte 1 hafta sapma yaşanabileceğini açıklandı.

Ethereum Merge Tarihi Proof of Work’ün Zorluğu Nedeniyle 1 Hafta Sapabilir

Ethereum Blockchain ağında yıllardır beklenen Proof of Stake geçişinde sancılı süreç devam ediyor. Uzun zamandır testler ve araştırmalar ile bugüne kadar gelen geliştirici ekip, yeni yayımladığı Merge tarihi sonrası yeni bir güncelleme daha yayımladı. Bu güncellemeye göre Merge tarihi, Ethereum’un şu anda sahip olduğu PoW yapısı nedeniyle 1 haftalık bir sapma yaşayabilir. Bunu sadece erteleme olarak görmemekte fayda var. Bu Merge’ün 1 hafta önce de gerçekleşebileceği anlamına geliyor.

İlginizi çekebilir: MakerDAO Kurucu Ortağından Ethereum Çıkışı

Ethereum Foundation tarafından paylaşılan 36. resmi rapora göre güncelleme için 5 haftalık kritik bir döneme girildi. Bu dönem içerisinde tüm node’lara ve geliştiricilere seslenen Ethereum Foundation, “5 hafta boyunca bizi izlemeye devam edin, güncellemeleri izleyin, çevik kalın ve her şeye hazır olun” dedi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Foundation: Her Şeye Hazır Olun
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!