12 Ağustos Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Binance Coin, Cardano, Solana ve Avalanche

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) Analiz

Ethereum, Mayıs ayından bu yana görülmeyen fiyatlara ulaştı ve 2.000 dolara yakın. Bu son yükseliş momentumu, fiyatı son yedi gün içinde %18,1 artırarak ETH için en iyi haftalardan biri haline getirdi.

Bununla birlikte, kripto para birimi şu anda 1.900 dolarda kilit direncin hemen altında. Yükseliş momentumu devam edecekse, Ethereum bu noktayı kırmak zorunda kalacak. Boğalar, ralliden sonra biraz güç kaybetmiş görünüyor ve şu anda fiyatı daha yükseğe çıkaramayabilir. Bu nedenle, ETH önce desteği 1.720 dolardan tekrar ziyaret edebilir.

İleriye baktığımızda, ETH göstergeleri yükselişini sürdürüyor ve Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi. Bunun nedeni, ETH’nin Proof of Stake’e geçişinin şimdi 15 Eylül civarında gerçekleşmesidir.

12 ağustos kripto fiyat analizi: ethereum, binance coin, cardano, solana ve avalanche 6

Binance Coin (BNB) Analiz

BNB, 332 dolardan önemli bir direnç noktasına ulaşmış görünüyor. Fiyat birkaç gündür yükselmeyi başaramadı ve momentum ayılar lehine değişiyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, son yedi gün içinde yine de %5,3 oranında yükselmeyi başardı.

Haziran ayının dip seviyesinden bu yana, BNB fiyatı neredeyse ikiye katladı ve önemli bir ralliyi sürdürmeyi başardı. Bu performans göz önüne alındığında, boğalar, ayıların fiyat hareketini devralmasına izin verebilecek tükenme belirtileri gösteriyor gibi görünüyor. Eğer öyleyse, kripto para birimi 267 dolardan iyi bir destek bulacaktır.

İleriye baktığımızda, satıcılar devraldıkça BNB yakın gelecekte düzeltebilir. RSI da aşırı alım bölgesinde bulunuyor ve düşüyor. Bu aynı zamanda boğaların aşırı gergin göründükleri için şu anda fiyat hareketinin kontrolünü kaybettiğini doğruluyor.

analiz12 ağustos kripto fiyat analizi: ethereum, binance coin, cardano, solana ve avalanche 7

Cardano (ADA) Analiz

Cardano, iki aydır 0,55 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkmayı başaramadı. Ağustos ayındaki son girişimler de ayılar tarafından reddedildi. Buna rağmen, ADA son yedi gün içinde hala %7’lik bir artış kaydetmeyi başardı.

ADA, grafikte mavi ile gösterilen net bir artan üçgen oluşturdu. Fiyat bu oluşumun zirvesinde ve muhtemelen yakında ondan kopacak ve bu da oynaklığın artmasına neden olacak. ADA’nın bunun üzerine çıkıp çıkamayacağı belirsiz, ancak başarısız olursa 0,50 dolarda iyi bir destek bulunur.

Göstergeler Cardano için yükseliş gösteriyor, ancak momentum onların gerisinde değil. Bu nedenle, bu önyargı yanıltıcı olabilir, çünkü özellikle tuş direncine her dokunulduğunda ses seviyesi azalmıştır. Alış tarafında hacim artmadan ADA, kilit direncin üzerine çıkamayacak.

analiz12 ağustos kripto fiyat analizi: ethereum, binance coin, cardano, solana ve avalanche 8

Solana (SOL) Analiz

Cardano’ya benzer şekilde, Solana da 44 dolardan kilit direncin ötesine geçmek için mücadele ediyor. Şimdiye kadar, net bir çıkış sağlayamadı ve önceki tüm girişimler reddedildi. Bu son girişim alıcıları toparladı ve SOL son yedi gün içinde %12,6 fiyat artışı kaydetti, ancak yine de 44 doların üzerine çıkamadı.

SOL’nin fiyatı da büyük bir yükselen üçgende bulunur ve bu oluşumun tepesinde sıkıştırılır. Önümüzdeki birkaç gün içinde büyük bir kırılma beklenebilir. Göstergeler yükseliş gösterirken, alıcılar, geçmişte tüm yükseliş girişimlerinin reddedildiğini göz önünde bulundurarak dikkatli olmalı.

İleriye bakıldığında, kripto para birimi kilit direnci kırmaya ve bir sonraki hedefe 60 dolardan geçmeye çalışabilir. Son iki gündeki hacim, alıcıların lehine ve bu da olası bir kırılma konusunda güven veriyor. SOL bunu başaramazsa, kilit destek seviyeleri 40 dolar ve 35 dolar olarak bulunacak.

analiz12 ağustos kripto fiyat analizi: ethereum, binance coin, cardano, solana ve avalanche 9

Avalanche (AVAX) Analiz

Avalanche, Haziran ayında 13,7 dolarda dibe vurmasından bu yana fiyatını ikiye katlamayı başardı. Kripto para birimi şimdi 30 dolara yakınken, AVAX %24,5 artarak mükemmel bir hafta geçirdi. Bu onu listemizdeki en iyi performans yapar.

Kilit destek 27 dolarda ve bir sonraki büyük direnç 38 dolarda. AVAX’ın kilit dirençle karşılaşmadan önce daha yükseğe çıkması için hala çok yer var, ancak boğalar bu son ralliden yeniden toparlandıkça desteğin geri çekilmesi muhtemel.

Fiyat hareketi ve göstergeler açık bir yükseliş eğilimi veriyor. RSI, bu fiyat artışını göz önünde bulundurarak aşırı alım koşullarına henüz ulaşmadı ve AVAX’ın önemli bir düzeltmeden önce daha da yükselebileceğini vurguladı. Bu nedenle, kilit direnci 38 dolarda izlemek önemlidir.

analiz12 ağustos kripto fiyat analizi: ethereum, binance coin, cardano, solana ve avalanche 10

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
38

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
12 Ağustos Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Binance Coin, Cardano, Solana ve Avalanche
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!