JPMorgan: ETH 2.0’a Geçiş Ethereum Classic’e Yarayacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum Blockchain ağı yaklaşan Merge tarihi ve artan Proof of Stake geçiş baskısı ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Hem yatırımcı hem de şirket bazında odak noktası hâline gelen Ethereum, son olarak JPMorgan tarafından ele alındı. JPMorgan, Ethereum’un Proof of Stake’e geçmesi durumunda Ethereum Classic‘e ilginin artacağını öngörüyor.

JPMorgan’dan Ethereum 2.0 Yorumu

Etheruem Blockchain ağı en aktif ağlardan biri. Özellikle NFT ve DeFi konusunda akla ilk gelen ağlardan olması sebebiyle önemli bir ölçeklenebilirlik sorunu yaşayan Etheruem, çözümü konsensüs mekanizmasını değiştirmekte buldu. Ethereum şu anda Proof of Work ile çalışıyor ancak ilk adımı Merge ile atılacak olan Ethereum 2.0’da bu konsensüs artık Proof of Stake olacak. Ancak bu noktada önemli bir soru bulunuyor. Proof of Work madencileri geçiş sonrası ne yapacak?

Bu noktada JPMorgan bu geçiş sonrası PoW madencilerinin ya Ethereum Classic’e kayacağını yada yeni bir gelir modeli arayışına gireceğin söylüyor.

İlginizi çekebilir: Merge Yaklaşıyor, Ethereum (ETH) Yükseliyor

Banka, Ethereum (ETH) madenciliğinin kârlılığı nedeniyle popüler olduğunu ve diğer kripto para birimlerinin madenciliğine geçişin yakın vadede kârlı bir darbe anlamına gelebileceğini belirti. Buna ek olarak, büyük madencilik havuzlarının farklı bir kripto paraya akışı, yerleşikler için de sorun yaratabilir. ASIC ekipmanı kullanan bu Ethereum madencileri ise Ethereum Classic’in ötesinde birkaç alternatife daha sahip durumda.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
JPMorgan: ETH 2.0’a Geçiş Ethereum Classic’e Yarayacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!