Zipmex, Bitcoin ve Ethereum Para Çekme İşlemlerini Etkinleştirecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde kripto para borsası Zipmex, para çekim işlemlerini durdurmuş ardından işlemleri tekrar açacağını açıklamıştı. Bu konu ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Zipmex cephesinden bir haber daha geldi. Zipmex, 11 ve 16 Ağustos’ta Bitcoin ve Ethereum para çekme işlemlerini etkinleştireceğini açıkladı.

Zipmex, Bitcoin ve Ethereum Para Çekme İşlemleri İzin Verecek

Asya merkezli kripto para borsası Zipmex, daha önce yaptığı bir açıklamada kullanıcıların cüzdanlarından SOL, XRP ve ADA çekmesine izin verdiğini duyurmuştu. Şimdi ise Bitcoin ve Ethereum para çekme işlemlerini etkinleştireceğini de belirtti.

Detay vermek gerekirse Zipmex, Solana’nın (SOL) 2 Ağustos’ta, Ripple’ın (XRP) 4 Ağustos’ta ve Cardano’nun (ADA) 9 Ağustos’ta piyasaya sürüleceğini açıklamıştı.

İlginizi çekebilir: Çin’in Kripto ile Savaşı Devam Ediyor

Şirket geçtiğimiz günlerde kullanıcıların borçlarının tümünü veya bir kısmını ödeyemeyeceğini söyleyerek, alacaklıların yasal işlemlerini önlemek için bir moratoryum uzatması istediğini açıklamıştı.

Bunun yanında hatırlatmak gerekirse Singapur ve Tayland’da faaliyet gösteren kripto para borsası Zipmex‘te yaşananların ardından Tayland Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu olası kayıpları araştırmak için kolluk kuvvetleriyle birlikte çalıştığını açıkladı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Zipmex, Bitcoin ve Ethereum Para Çekme İşlemlerini Etkinleştirecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!