STEPN Analiz: ‘Sneaker Sezonu’ Sona Ermeden Önce GMT’ye Yatırım Yapmaya Değer mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok kripto projesi kripto kışından kurtuldu. STEPN, Haziran ayının diplerinden bu yana kapsamlı büyüme gösteren başka bir projedir.

Kazanmak için hareket eden oyun fenomeni, ezici bir kaç ay sonra hayata geri döndü. Ayrıca, kurucular, kripto pazarında yeniden ortaya çıkmaya çalışırken STEPN için geliştirme planları hazırladılar.

STEPN’in spor ayakkabı NFT’leri Ağustos ayında bir rönesans yaşadı. Bu spor ayakkabılara olan talep, Temmuz ayındaki düşüşün ardından geçen hafta önemli ölçüde arttı.

Aşağıdaki grafikte de gördüğümüz gibi, Ağustos ayının ilk haftasında satışlar olumlu bir yükseliş gösterdi.

STEPN Analiz: ‘Sneaker Sezonu’ Sona Ermeden Önce GMT’ye Yatırım Yapmaya Değer mi? 4

Bu büyüme, STEPN’in daha geniş kripto ekosistemindeki kendi genişlemesini hızlandırabilir.

STEPN ayrıca son zamanlarda geliştirme planları da ortaya koydu. STEPN spor ayakkabılarının ömrünü tanıtan Health Points (HP) lansmanını yayınladı.

Basın açıklamasına göre, “HP olmadan, spor ayakkabıların arzı sonsuzdur ve asla eskimez, bu da enflasyon ve nihai fiyat düşüşü için bir reçetedir.”

25 Temmuz’da STEPN, “ STEPNrun Yarışması ”nı başlattı. 25 Temmuz – 8 Ağustos tarihleri ​​arasında yapılması planlanıyor ve “STEPN hakkında farkındalık yaratmak” için tasarlandı.

Ancak, STEPN’in GMT jetonu balinalar arasında popüler hale geldiğinden bu değil. Balina İstatistiklerine göre GMT, son 24 saatteki en büyük 100 BSC balinası arasında işlem hacmi bakımından ilk 10’da yer alıyor.

GMT Verileri Ne Gösteriyor?

Spor ayakkabı satışlarındaki artışa rağmen, STEPN’deki günlük kullanıcılar aşağıda gösterildiği gibi durgun kaldı. Şu anda, yeni ve mevcut kullanıcılar buradaki metrikte 5000’e kadar çıkıyor.

Bu, 21 Haziran’daki 32 bin kullanıcı büyümesinin gerisinde kalıyor. Bununla birlikte, STEPN için gümüş bir astar, şu anda yeni kullanıcıları çekme yeteneğidir.

gmtSTEPN Analiz: ‘Sneaker Sezonu’ Sona Ermeden Önce GMT’ye Yatırım Yapmaya Değer mi? 5

Basın zamanında, mevcut kullanıcılar “daha ​​fazla ayakkabı satın almaya” daha fazla ilgi göstermeye başlıyordu. Ancak ilgileri Temmuz ayının başından beri azaldı.

STEPN, mevcut kullanıcıları elinde tutmak zorunda kalacağı için şimdi endişe verici bir durumla karşı karşıyadır. Bu amaçla, STEPN bu tür kullanıcılar için ödülleri artırabilir. Mevcut ödül modelleri mevcut olsa da, 2022’nin ikinci yarısında bir “yükselme” bekleniyor.

gmtSTEPN Analiz: ‘Sneaker Sezonu’ Sona Ermeden Önce GMT’ye Yatırım Yapmaya Değer mi? 6

STEPN’in 2022’nin ikinci yarısına oldukça iyi başladığını burada belirtmek gerekir.

Çoğu kripto para birimi de toparlanmayı başardığı için, STEPN modeli benzer bir şekilde takip etti.

Yerel GMT, geçen haftadan bu yana biraz değişmeden kaldı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
5

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
STEPN Analiz: ‘Sneaker Sezonu’ Sona Ermeden Önce GMT’ye Yatırım Yapmaya Değer mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!