Ethereum Geliştirici Sayısındaki İstikrarlı Artış Sürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir projenin arkasındaki geliştiriciler, o projenin ileriye dönük başarısı için önemli bir kriter olarak görülüyor. Bu noktada söz konusu projede yer alan aktif geliştirici sayısı da önemli bir parametre. Ethereum ise geliştirici sayısı göz önüne alındığında en aktif ağlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Öyle ki Avustralyalı telekomünikasyon devi Telstra’nın yatırım kolu olan Telstra Ventures, Ethereum’un aktif geliştiricilerini ele aldı.

Ethereum Aktif Geliştirici Sayısı Hızla Artıyor

Son dönemde Ethereum‘un popülerlik ve kullanım durumlarındaki artışla birlikte, ağa düzenli katkıda bulunanların da sayısı yükseliş eğiliminde. Avustralyalı telekomünikasyon devi Telstra’nın yatırım kolu Telstra Ventures, yayımladığı yakın tarihli bir raporda, Ethereum topluluğunun 1 Ocak 2018’den bu yana son dört yılda yüzde 24.9 büyüdüğünü belirtti. Şirket büyük Blockchain ağlarının benzersiz aktif katılımcılarının bileşik yıllık büyüme oranlarını analiz etti.

İlginizi çekebilir: TRON TVL’si Temmuz Ayında Yükseliş İvmesi Elde Etti

Her ne kadar son dönemde Ethereum ve diğer kripto para birimlerinde düşüşler yaşansa da bu durum geliştirici sayısında geçerli değil. Diğer taraftan Ethereum ile karşılaştırıldığında Solana, aynı dönemde patlayıcı bir büyüme yaşadı ve yıllık bileşik büyümede şaşırtıcı bir şekilde yüzde 173’e ulaştı. Ancak, Ethereum’un sağladığı istikrarı koruyamadı. Yerel coin’i SOL, geçtiğimiz Kasım ayında 204 dolarlık zirve fiyatına tırmandığından bu yana, aktif katkıda bulunanların sayısı yüzde21 düşerek Temmuz ayına kadar 250’nin biraz üzerine çıkabildi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Geliştirici Sayısındaki İstikrarlı Artış Sürüyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!