Avalanche (AVAX) Yatırımcıları Bu Hareketli Yükseliş Dalgasından Faydalanabilir mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avalanche’ın (AVAX) geçen ayki sürekli büyümesi, hayati öneme sahip 25 dolarlık desteği geri alma yönündeki yükseliş çabalarını destekledi. Ayrıca, altcoin yükseliş davranışı sergilerken kendisini 20/50/200 EMA’nın üzerine tuttu.

Bununla birlikte, son zamanlardaki büyümesi, görünüşe göre 27 dolarlık direncin yakınında bir yavaşlamaya tanık oldu. Mevcut modelin altında inandırıcı bir kapanış, bir dizi savunma seviyesinden olası bir toparlanmadan önce kısa vadeli bir gerileme görebilir.

AVAX 4 Saatlik Grafik

Avalanche (AVAX) Yatırımcıları Bu Hareketli Yükseliş Dalgasından Faydalanabilir mi? 3

Haziran sonundaki yıllık en düşük seviyelerine neredeyse ulaştıktan sonra, satın almanın yeniden canlanması, AVAX’ın grafikte bir dizi daha yüksek ve en düşük seviyeye ulaşmasına yardımcı oldu. Altcoin, 15 dolarlık desteğinden yeniden canlandıktan ve 7 Ağustos’ta iki ayın en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra %70’in üzerinde bir yatırım getirisi kaydetti.

Bu arada, bu satın alma baskısı, 25,4 $ seviyesinin dirençten acil desteğe dönüşmesini sağladı. Ayrıca, 20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA (camgöbeği) daha geniş anlatı bir yükseliş kenarını yansıttığından hala kuzeye bakıyordu.

Bununla birlikte, yükselen bir kanaldaki (beyaz) dik büyüme, desenli bir kırılma gördü. Mevcut şamdan güçlü bir düşüş eğilimine dönüşürse, alt, bir Akşam Yıldızı Şamdan modelini yeniden onaylayacaktır. Ne yazık ki, Kontrol Noktası’nın (POC, kırmızı) yanında kuzeye bakan EMA’lar, alternatifin devam eden rallisine sağlam destek sağlayabilir. Bu durumda, potansiyel hedefler 24-25 dolar aralığında olacaktır.

Bu aralıktan olası bir toparlanma, alıcıların önümüzdeki seanslarda 27-28$ direnç aralığını yeniden test etmelerine yardımcı olabilecek yenilenmiş satın alma baskısını görebilir.

Gerekçe

avaxAvalanche (AVAX) Yatırımcıları Bu Hareketli Yükseliş Dalgasından Faydalanabilir mi? 4

Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı alım bölgesinden hafif bir geri dönüşe işaret ederken güçlü bir boğa gücü ile rezonansa girdi. 59-61 aralığının üzerinde sallanma, alıcıların alt seviyenin kademeli büyümesine devam etmesine yardımcı olabilir.

Bununla birlikte, grafikteki son kazanımlar, hacim osilatöründe (VO) daha düşük zirvelere eşlik etti. Bu okuma, nispeten zayıf bir yükseliş hareketine işaret etti. Ayrıca, CMF daha düşük seviyeler kaydetti ancak küçük bir satın alma avantajını göstermek için sıfır noktasının üzerindeki pozisyonunu korudu.

Çözüm

20/50/200 EMA’nın üzerinde rahat bir pozisyonun yanı sıra 25,4 $ seviyesinin ihlali göz önüne alındığında, AVAX önümüzdeki günlerde sürekli bir canlanma görebilir. Öyle olsa bile, Akşam yıldızı şamdan deseni, bu büyümeden önce POC bölgesinin yeniden test edilmesini sağlayarak zarar verebilir. Hedefler yukarıda tartışıldığı gibi aynı kalacaktır.

Son olarak, kârlı bir hamle yapmak için zincirdeki gelişmelerin yanı sıra daha geniş bir duygu analizi de dikkate alınmalıdır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
9

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche (AVAX) Yatırımcıları Bu Hareketli Yükseliş Dalgasından Faydalanabilir mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!