Citi, Ethereum Merge Güncellemesinin Önemini Vurguladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum’un PoS’a geçiş adımlarının ilki olan Merge, duyurulduğu tarihten bu tana etki yaratmaya devam ediyor. Bankacılık devi Citi ise bir araştırma raporunda, Ethereum’un onu Proof of Work (PoW) sisteminden daha çevre dostu bir Proof of Stake (PoS) mekanizmasına değiştiren Merge’ün bir takım sonuçları olacağını açıkladı.

Citi’den Ethereum Merge Güncellemesi Hakkında Değerledirme

Ethereum (ETH) Merge yükseltmesi, ETH’nin fiyatı üzerinde yükseliş beklentisi ile en çok beklenen kripto olayları arasında yer alıyor. Bu doğrultuda bankacılık devi Citigroup ise yükseltmenin Blockchain üzerinde çeşitli etkileri olabileceğine inanıyor.

Bankanın araştırması, yükseltme başlatıldığında, daha düşük enerji yoğunluğuna yol açabileceğini, Ethereum’u parçalama yoluyla daha ölçeklenebilir bir geleceğe olası bir yol haritasına yol açabileceğini iddia ediyor.

İlginizi çekebilir: İhracatın Dijitalleşmesi Projesinde İlk Aşama Tanıtıldı

Citi’ye göre, Proof of Stake’e (PoS) geçiş, Ethereum’un genel ihracını yılda yüzde 4,2 oranında azaltabilir. Araştırma, Ethereum deflasyonist bir varlık haline geldiğinde, kripto para biriminin bir değer deposu olarak daha fazla öne çıkacağını belirtiyor.

Citi ayrıca, deflasyonist bir varlık olarak Ethereum’un en yüksek verime sahip Blockchain olma olasılığının düşük olduğunu da öngörüyor. Rapor, Merge ile Ethereum’un blok süresinin 13’ten 12 saniyeye düşeceğini ve ücretlerde bir düşüş ve hızda bir artış olacağını da ekledi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Citi, Ethereum Merge Güncellemesinin Önemini Vurguladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!