Lido DAO’da, %483’lük Bir Rallinin Ardından Trend Tersine mi Dönüyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayın en iyi performans gösterenlerinden biri olan Lido DAO, fiyat kurtarma konularında beklentileri aştı. Altcoinin karşılaştığı vahşi hareketlilik sayesinde.

Ne yazık ki, LDO’ların yukarı hareketi sonunda durabilir. Ve önümüzdeki birkaç gün içinde LDO sahipleri portföylerinde bir düşüş görebilirler.

Lido DAO Geri mi Dönecek?

LDO’nun düşmekten kaçınması durumunda, bir konsolidasyon kesinlikle kartlarda.

Bunun nedeni spekülasyon veya düşüş eğilimi değil. Ancak şimdiye kadarki ralliden sorumlu olan satın alma baskısının doygunluğu.

Aslında, iki hafta önce, LDO aşırı alım bölgesine ulaştıktan sonra 10 günlük uzun bir konsolidasyon dönemindeydi.

Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) gösterdiği gibi, geçen hafta benzer bir örnek yaşandı. Ve LDO, yalnızca önceki 24 saatlik baskı süresinde hepsini kurtarmak için neredeyse %15 düştü. Böylece ralli %483.07’ye ulaştı.

Şimdi, gösterge bir kez daha aşırı alım bölgesine gidiyor. Tarihsel ipuçları göz önüne alındığında, yakında bir eğilim tersine çevrilecek.

Lido DAO’da, %483’lük Bir Rallinin Ardından Trend Tersine mi Dönüyor? 4

Özellikle, bazı yatırımcılar bunu bekliyordu, bu nedenle son 20 günde borsalara 25,8 milyon doların üzerinde LDO satıldı.

Bununla birlikte, altcoin güvenli bir noktada olduğu için LDO sahiplerinin trendin tersine dönmesi konusunda endişelenmeleri gerekmiyor.

lido daoLido DAO’da, %483’lük Bir Rallinin Ardından Trend Tersine mi Dönüyor? 5

Fiyatlar hafifçe düzelse bile, son iki aydaki işlemleri aşırı kârda olduğundan, yatırımcılar toparlanma gelene kadar arzlarını HODL yapacak. Daha düşük bir fiyata satarak kaybetmek istemeyecekleri bir şey.

Ayrıca, ayın bir noktasında 40,38 milyon doların üzerinde LDO işlemi yatırımcılar için kâr elde etti.

lido daoLido DAO’da, %483’lük Bir Rallinin Ardından Trend Tersine mi Dönüyor? 6

Ancak kârın ötesinde, Lido DAO, The Merge on Ethereum (6 Ağustos – 12 Ağustos arasında bekleniyor) gibi dış faktörlerden de destek bulacak.

Son test ağı birleştirmesinden sonra, Goerli/Prater, 4 Ağustos’ta gerçekleşecek, Ethereum, Proof of Stake’i karşılamaya ayarlanacak. Böylece, istemeden LDO’dan faydalanıyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
24

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Lido DAO’da, %483’lük Bir Rallinin Ardından Trend Tersine mi Dönüyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!