Bitcoin Madencisi Riot, Daha Az Bitcoin Çıkardı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madencilik şirketleri dünya genelinde artmaya devam ediyor. Bitcoin madencisi Riot, Teksas’taki aşırı sıcağa ve eyaletin şebeke operatörünün enerji tasarrufu çağrısına yanıt olarak kapandığı için Temmuz ayında Bitcoin üretiminin büyük bir oranda düşürülmesine neden oldu.

Bitcoin Madencilik Şirketi Riot, Bitcoin Üretimini Düşürdü

Yapılan açıklamaya göre genel olarak şirket, Haziran ayına göre Temmuz 2022’de yüzde 28 oranında daha az Bitcoin çıkarttı. Konu hakkında açıklama yapan şirketin CEO’su Jason Les, şirketin 9.5 milyon dolarlık güç kredisi kazandığını belirtti. Şirketin Bitcoin üretiminin azaltmasından en büyük nedenlerden birisinin elektrik kesintilerinin olduğunu belirtiyor. Les açıklamasında ayrıca, “Temmuz için öngörülen elektrik maliyetlerine uygulandığında, elektrik kredileri ve diğer faydaların Riot’un temmuz ayı elektrik maliyetlerini etkin bir şekilde ortadan kaldırması ve endüstri için zorlu bir makroekonomik ortamda şirketin endüstri lideri finansal gücünü daha da artırması bekleniyor.” ifadesini kullandı.

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) Teknik Analizi – 3 Ağustos 2022

Riot’un 40.311 makineden oluşan mevcut madencilik tesisini, saniyede 4.2 exahash (EH/s) hash oranı kapasitesine sahiptir. Şirket, Whinstone Tesissinde kapasiteyi genişletmesi sonrasında 2023’ün ilk çeyreğine kadar 12.5 EH/s’lik kendi kendine madencilik yapılmasını bekliyor. Son olarak geçtiğimiz ay Riot, Teksas, Mavarro County’deki devasa yeni 1 gigawatt’lık sahasının inşasının temelini attı.  

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencisi Riot, Daha Az Bitcoin Çıkardı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!