Haftanın Özeti: Bitcoin Temmuz’u Olumlu Kapatırken, Polkadot (DOT) %7 Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Filecoin bir kez daha düşük sermayeli alt borsalarda en iyi performansı gösterirken, Polkadot daha büyük sermayeli borsalardan en çok yükseleni oldu.

Bitcoin nihayet Temmuz ayında %17’lik bir artışla aylarca süren negatif çizgisini kırmayı başardı.

Alternatif madeni paralar hafta sonu başlangıcından bu yana sakinleşti ve son 24 saat de benzer şekilde geçti. Polkadot, önemli bir fiyat artışı ile birkaç istisna arasındadır.

Bitcoin 23 Bin Dolarda Geziniyor

Geçtiğimiz birkaç gün, özellikle ABD Federal Rezervi faiz oranlarını 75 baz puan artırdıktan sonra, birincil kripto para birimi için oldukça iyi geçti.

Bu gelişmeler, varlığı kuzeye itti ve birkaç gün içinde 21.000 doların altından 24.500 doların üzerine çıktı. İkincisi, bir aydan uzun bir süredir BTC’nin en yüksek fiyat oldu.

Ancak, BTC bu seviyeyi sürdüremedi ve kısa bir süre sonra 24.000 doların altına döndü. Hafta sonunu, onu 24.200 $ ve 23.400 $’a çıkaran kısa bir pompalama ve boşaltma dışında, öncelikle orada geçirdi. Böylece, Bitcoin Temmuz’u %17’lik bir artışla kapattı ve bu da varlığın Ekim 2021’den bu yana gördüğü en iyi ay.

Şu an itibariyle, Bitcoin hala 23.000 doların biraz üzerinde ve piyasa değeri 450 milyar doların biraz altına düştü.

Haftanın Özeti: Bitcoin Temmuz’u Olumlu Kapatırken, Polkadot (DOT) %7 Yükseldi! 3

Polkadot Altcoinlere Öncülük Ediyor

Alternatif paralar, BTC’nin son birkaç gündeki performansını taklit etti, bu da çoğu kişinin şu anda sakin olduğu anlamına geliyor.

Ethereum, birkaç gün önce 1.700 doların üzerinde çok haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Şimdi ise, ikinci en büyük kripto, küçük bir günlük düşüşün ardından bu seviyenin hemen altında oturuyor.

Binance Coin, Cardano, Solana, Dogecoin ve Avalanche benzer oranlarda düştü.

Ripple ve Polygon yaklaşık %3 düştü. Son zamanlarda en çok uçan Ethereum Classic, bir günde %8.3 düştü ve 37 dolardan işlem gördü.

Polkadot ise %7’lik bir artışla daha büyük ölçekli alt grupların en iyi performansına sahip. Sonuç olarak, DOT 9 dolara yakın oturuyor.

Alt ve orta büyüklükteki altcoinlerden Filecoin, %22’lik devasa bir artışla şovu çalmaya devam ediyor. Sonuç olarak, FIL 10 dolara kadar çıkıyor.

Genel kripto piyasası değeri, sakince yaklaşık 1,1 trilyon dolar civarında oturuyor.

polkadot Haftanın Özeti: Bitcoin Temmuz’u Olumlu Kapatırken, Polkadot (DOT) %7 Yükseldi! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
30

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Haftanın Özeti: Bitcoin Temmuz’u Olumlu Kapatırken, Polkadot (DOT) %7 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!