Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Kilit Seviyelerde Durgun, Bu Fırtına Öncesi Sessizliğe mi İşaret?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), yönlerini belirlemek için kritik seviyelerde olduğundan, kripto para piyasası bir devrilme noktasında kalıyor.

Son 24 saat, Bitcoin, Ethereum ve diğer büyük kripto para birimlerinin önemli seviyelerde konsolide edildiğini gördü ve bunların etrafındaki performanslarının ileriye dönük yönü belirlemesi muhtemel.

Bitcoin 24.000 Dolara Ulaşacak mı?

Kripto para birimi önemli bir engel olan 24 bin dolar seviyesinde sabit kaldığı için BTC’nin fiyatı 24 saat öncekiyle aynı. Bunun üzerinde bir kırılma olursa, bu daha fazla kazanımın önünü açabilir.

Göreceli sakinliğe rağmen, piyasa neredeyse 200 milyon dolar değerinde tasfiye edilmiş uzun ve kısa pozisyon gördü, ancak bu departmandaki lider 77 milyon dolar ile ETH ve onu 27 milyon dolar ile BTC izledi.

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Kilit Seviyelerde Durgun, Bu Fırtına Öncesi Sessizliğe mi İşaret? 4

Grafik, Bitcoin’in son haftalarda işlem gördüğü aralığı ve 24 bin dolar seviyesinin önemini mükemmel bir şekilde görselleştiriyor.

Polkadot %8 Yükseldi, Altcoinler Büyük Ölçüde Durgun

Altcoinlerin çoğu, Bitcoin gibi son 24 saat içinde yatay işlem görüyor. Ethereum dünle aynı fiyatta ve aşağıdaki resimde görüldüğü gibi birçok ana dal için aynı şey söylenebilir.

bitcoin Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Kilit Seviyelerde Durgun, Bu Fırtına Öncesi Sessizliğe mi İşaret? 5

Bununla birlikte, Polkadot’un DOT’u yukarıdakilerin en bariz aykırı ve istisnasıdır. CoinGecko’ya göre, kripto para geçtiğimiz gün %8 gibi önemli bir artış gösterdi ve toplam piyasa değeri ile ilk 10’da yer aldı.

Genel piyasa hissiyatı da istikrarlı bir şekilde gelişiyor. Duyarlılığı ölçmek için en yaygın kullanılan metrik olan kripto korku ve açgözlülük endeksi şu anda 42 noktada bulunuyor ve bu korkunun göstergesi ancak birkaç hafta önce saat 10 civarındayken olduğu kadar kötü değil.

bitcoin Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Kilit Seviyelerde Durgun, Bu Fırtına Öncesi Sessizliğe mi İşaret? 6

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
24

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Kilit Seviyelerde Durgun, Bu Fırtına Öncesi Sessizliğe mi İşaret?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!