Mastercard, Blockchain Australia İle İş Birliğine Gidiyor • Coinkolik

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto ekosistemleri büyürken, geleneksel şirketler de teknolojik yeniliklerden uzak kalmıyor. Merkeziyetsizliğin getirdiği yenilikçi yaklaşıma sıcak bakan şirketlerden birisi de Mastercard. Daha önce kripto şirketleriyle bir araya gelen Mastercard bu kez Blockchain Australia ile ortak oluyor.

Mastercard, Blockchain Australia ile Anlaştı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Blockchain teknolojisi ile dijital ekonomiye katılan Avustralyalı işletmeleri ve iş profesyonellerini temsil eden Blockchain Australia, birçok kripto şirketiyle ortaklığı bulunan ABD’li Mastercard’la anlaşma yaptı.

İş birliği anlaşması, Mastercard’ın Blockchain Australia’yla yerel dijital finans alanındaki erişimini daha da genişletmek için birlikte çalışmasını içeriyor.

İlginizi çekebilir: Harmony, Horizon Saldırı Sonrası Yeni Token Basacak

Blockchain Australia tarafında ise Avustralya’nın Blockchain ekosistemini ölçeklendirmek, güvence altına almak, uzmanlar ve diğer işletmeleri savunmak, eğitmek, yükseltmek ve onlarla bağlantı kurmak için Mastercard ile iş birliği yapılacak.

Blockchain Australia konuyla ilgili açıklamasında şunlara yer verdi:

“Mastercard ve Blockchain Australia’nın misyonu, işlemleri güvenli, basit, akıllı ve erişilebilir hale getirerek herkese her yerde fayda sağlayan kapsayıcı, dijital bir ekonomiyi birbirine bağlamak ve güçlendirmektir.”

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Mastercard, Blockchain Australia İle İş Birliğine Gidiyor • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!