Bitcoin 6 Günün En Düşük Seviyesine Düşerken Kripto Piyasaları 50 Milyar Dolar Kaybetti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve çoğu altcoin kırmızıya döndüğü için kripto piyasa değeri günlük yaklaşık 50 milyar dolar düştü.

BTC’nin esas olarak 23.000 dolar civarında olduğu nispeten sakin hafta sonundan sonra, varlık güneye doğru bir düşüş yaşadı ve 6 günün en düşük seviyesine düştü. Altcoinler de bugün ETH, SOL ve MATIC’in %5’ten fazla düşmesiyle kırmızının derinliklerinde.

Bitcoin 22 Bin Doların Altına Düştü

Sadece birkaç gün önce Çarşamba Bitcoin 24.000 doların üzerine çıkarak bir aydan uzun süredir en yüksek fiyat noktasını işaretlemişti. Boğalar, 25.000 dolarlık çizgiyi de düşürme ihtimali konusunda daha fazla heyecanlandıkça, durum değişti.

Tesla’nın ikinci çeyrekte BTC varlıklarının çoğunu sattığı bilindiği için kripto para birimi bir günde 2.000 dolardan fazla kaybetti. Başlangıçta varlık bir miktar toparlandı ve hafta sonuna 23.000 dolardan girdi ve sonraki iki günün çoğunu burada geçirdi.

Ancak, ayılar saatler sonra piyasa üzerindeki kontrolü yeniden ele geçirdi ve BTC’yi güneye doğru zorladı. Sonuç olarak, kripto para birimi 1.000 doların üzerinde düştü ve 6 günün en düşük seviyesi olan 22.000 doların altına düştü.

Şu an itibariyle, Bitcoin hala orada mücadele ediyor ve piyasa değeri 420 milyar dolara düştü.

Bitcoin 6 Günün En Düşük Seviyesine Düşerken Kripto Piyasaları 50 Milyar Dolar Kaybetti! 3

Altcoinler Kırmızıya Büründü

Alternatif madeni paralar hafta boyunca yüksekten uçtu, son iki günde durdu, ancak şimdi kırmızının derinliklerinde.

Ethereum en etkileyici performans gösterenler arasındaydı. Günler içinde 1.000 dolardan 1.600 doların üzerine çıktı ve dün de orada durdu. Şimdi ise günlük %5’lik bir düşüş, ikinci en büyük kriptoyu 1.500 doların hemen kuzeyine itti.

Solana ve Polygon bir günde benzer yüzdeler kaybetti. Sonuç olarak, SOL 40 doların altında, MATIC ise 0.8 doların altında.

BNB, Ripple, Cardano, Dogecoin, Polkadot ve Shiba Inu da artık kırmızıda. Avalanche neredeyse %9 düştü ve 20 doların altına düşmeye yakın.

Genel kripto piyasası değerinin bir günde 50 milyar doları görmesi şaşırtıcı değil. Metrik şu anda 1 trilyon doların biraz üzerinde duruyor.

bitcoin Bitcoin 6 Günün En Düşük Seviyesine Düşerken Kripto Piyasaları 50 Milyar Dolar Kaybetti! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
36

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 6 Günün En Düşük Seviyesine Düşerken Kripto Piyasaları 50 Milyar Dolar Kaybetti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!