Algorand Yatırımcıları, Kısa Vadeli Kazançlar İçin Bu Destek Seviyesinden Yararlanabilir…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Algorand (ALGO) boğaları sonunda 0.28 $ bölgesinde toparlanma fırsatları buldu. Altcoin, son iki haftadaki birkaç aylık en düşük seviyelerinin küllerinden doğdu.

%38.2 ve %61.8 direnç seviyeleri, son birkaç haftadaki alım rallilerini sınırladı. Alıcılar artık geri dönüş modelinin üzerine çıkmayı hedefleyebilir. Basın zamanında, ALGO son 24 saatte %2,27 artışla 0,3395 dolardan işlem gördü.

Algorand 4 Saatlik Grafik

Algorand Yatırımcıları, Kısa Vadeli Kazançlar İçin Bu Destek Seviyesinden Yararlanabilir… 3

Alt, sadece on gün içinde (9-20 Haziran) değerinin üçte birinden fazlasını kaybetti ve 19 Haziran’da 17 ayın en düşük seviyesine geriledi.

Yakın zamanda yukarı yönlü (sarı) yörünge satış baskısına karşı koydu ve %28’in üzerinde bir sıçramaya neden oldu. Ancak %61.8 Fibonacci direnci, boğalar için bir bariyer oluşturmak için yukarı kanalın üst trend çizgisiyle çakıştı.

O zamandan beri ALGO, 4 saatlik zaman diliminde düşen bir kama oluştururken bir arıza gördü. Fiyat 200 EMA’nın (yeşil) üzerinde dalgalanmaya devam ederse, alıcılar acil desteği sürdürmeyi ve geri dönüş modelinin üzerine çıkmayı hedefleyecektir. Bu durumda, potansiyel hedefler 0,33 ABD Doları-0,35 ABD Doları aralığında olacaktır.

Bununla birlikte, 20/50/200 EMA’nın herhangi bir düşüş eğilimi, kısa vadeli yükseliş eğilimlerini geçersiz kılabilir. Satıcılar, makul bir canlanmadan önce 0.31$-0.32$ aralığını yeniden test etmeyi hedefleyecekler.

Gerekçe

algorand Algorand Yatırımcıları, Kısa Vadeli Kazançlar İçin Bu Destek Seviyesinden Yararlanabilir… 4

Son birkaç gün içinde RSI, orta çizginin altına düştüğü için düşüş söylemiyle rezonansa girdi. Biraz tarafsız bir duruş sergilese de, 50-mark’ın altında tutarlı bir sallanma, satıcılara listelerde toparlanmayı geciktirmede yardımcı olabilir.

Bununla birlikte, OBV biraz daha yüksek dip seviyelerini korudu ve böylece fiyat hareketi ile bir yükseliş ayrışmasını teyit etti. Ancak ADX, alt için oldukça zayıf bir yön eğilimi sergiledi.

Çözüm

0,33 dolarlık desteğe yaklaşan düşen kama kurulumuna bakıldığında, Algorand bir canlanma görebilir. Bu durumda, potansiyel hedefler tartışıldığı gibi aynı kalacaktır. Bununla birlikte, EMA’lardaki herhangi bir düşüş eğilimi, satın alma çabalarını geciktirebilir.

Ayrıca Algorand, Bitcoin ile 30 günlük %81 korelasyon paylaştığı için yatırımcılar/traderlar Bitcoin hareketlerini yakından takip etmelidir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
44

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Algorand Yatırımcıları, Kısa Vadeli Kazançlar İçin Bu Destek Seviyesinden Yararlanabilir…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!