Ethereum Classic %55 Yükselirken, Bitcoin 23 Bin Dolar Civarında Takıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum Classic, günlük ölçekte yeşildeki birkaç altcoin arasında yer alırken, Bitcoin hala 23.000 doların biraz altında.

Son derece volatil ticaret haftasından sonra, hafta sonu başladığında Bitcoin sakinleşti ve 23.000 dolara yakın oturuyor. Çoğu altcoin, günlük ölçekte hafifçe kırmızı renktedir, ETC birkaç istisna arasındadır. Ethereum Classic ayrıca %55’lik devasa bir artışla geçen haftanın en iyi performans gösterenlerinden biri.

Bitcoin 23 Bin Dolarda Sakin

13 Temmuz’da 19.000 doların altına düştükten sonra, Bitcoin boğaları şehre geldi ve güçlerini hatırlattı. Sadece birkaç gün içinde BTC’nin en son kayıplarını geri almasına yardımcı oldular ve geçen hafta sonu yaklaşırken onu 20.000 doların üzerine çıkardılar.

Cumartesi ve Pazar, varlıktan daha etkileyici kazançlar gördü ve Pazartesi gününe 22.000 doların üzerinde girdi. Yükseliş yörüngesi takip eden günlerde devam etti ve 20 Temmuz’da 24.000 doları aşan bir artışla zirveye ulaştı. Bu, kripto para biriminin bir aydan uzun süredir en yüksek fiyat noktası oldu.

Tesla’nın BTC varlıklarının çoğunu ikinci çeyrekte sattığı bilindiği için, Bitcoin geri çekildi ve neredeyse 2.000 $ düştü. Bununla birlikte, dün 23.500 doların üzerine çıktı.

Ancak şu an itibariyle bir miktar zemin kaybetti ve şu anda 23.000 doların biraz altında. Piyasa değeri hafifçe 435 milyar dolara düştü ve altcoinler üzerindeki hakimiyeti %41.7’ye düştü.

Ethereum Classic %55 Yükselirken, Bitcoin 23 Bin Dolar Civarında Takıldı! 3

Önemli Bitcoin Haberleri

Uzun vadede yükselişe devam etmesine rağmen, SkyBridge Capital’den Anthony Scaramucci, kısa vadede BTC’ye büyük bahis oynamanın bir hata olduğunu kabul etti.

3AC’nin kurucusu nihayet konuştu ve BTC’nin 20.000 dolara düşmesinin Hedge fonu için tabuttaki son çivi olduğunu kaydetti.

ETC Gösteriyi Çaldı

Çoğu altcoin, geçen hafta Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi ve bu, azalan BTC pazar hakimiyetinden açıkça görülüyor.

Ethereum, fiyat artışlarının ön saflarında yer aldı. 10 gün önce 1.000 doların üzerinde kalmak için mücadele etti, ancak sonraki günlerde %60’tan fazla yükseldi ve kendi kuzeyindeki 1.600 doların üzerinde birkaç ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Şu an itibariyle, ETH biraz geri çekildi ve bu seviyenin hemen altında oturuyor.

Günlük ölçekte Ripple, Cardano, Solana, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu ve MATIC geri çekilirken kırmızı yerini aldı.

Ethereum Classic birkaç istisna arasındadır. ETC bir günde %5,5 ve bir haftada %55’in üzerinde arttı ve 27$’ın üzerinde işlem görüyor.

bitcoin Ethereum Classic %55 Yükselirken, Bitcoin 23 Bin Dolar Civarında Takıldı! 4

Endüstri Haberleri

Tayvan Mali Denetleme Komisyonu’nun (FSC) , yerel halkın kredi kartı kullanarak kripto para satın almasını yasakladığı bildirildi.

Güney Koreli yetkililer, Terraform Labs’ın kurucularından biri olan Daniel Shin’in evine baskın düzenledi.

SEC, iddia edilen güvenlik listeleri nedeniyle Coinbase’e saldırdı, ancak borsa ve CFTC, menkul kıymetler düzenleyicisiyle aynı fikirde değildi.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
46

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum Classic %55 Yükselirken, Bitcoin 23 Bin Dolar Civarında Takıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!