Solana: Bu Seviye Potansiyel Olarak SOL’un Yakın Vadeli Yörüngesini Şekillendirebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana’nın (SOL) azalan kanal kursu nihayet geçen hafta yukarı yönlü bir kırılma gördü. 20 EMA’nın (kırmızı) ve 50 EMA’nın (camgöbeği) üzerinde kapandıktan sonra, alıcılar mevcut yapıdaki avantajlarını gösterdi.

%61.8 Fibonacci seviyesinden son zamanlarda geri dönüş, kısa vadeli EMA’lardan bir toparlanma görebilir. 50 EMA’nın altına bir düşüş, olası toparlanma beklentilerini geciktirebilir.

Solana Günlük Grafik

Solana: Bu Seviye Potansiyel Olarak SOL’un Yakın Vadeli Yörüngesini Şekillendirebilir! 3

Solana’nın uzun vadeli aşağı kanalı, Haziran ortasına kadar 28 dolarlık taban çizgisine doğru çekti. Güneye dönük eğilimler, kısa vadeli alım rallilerini olumsuz etkiledi.

Son iki ayda, %61.8 Fibonacci direnci, ralliler üzerinde güçlü bir kontrol sağladı. Son kırılmadan sonra, boğalar güçlerini toparladı ancak altın Fibonacci seviyesi satın alma çabalarını kısıtladı.

Fiyat hareketi şimdi 50 EMA yakınında konsolide görünüyor. Bu seviyeden bir geri dönüş, günlük zaman diliminde bir yükseliş çekicini teyit edecektir. Bu durumda, potansiyel hedefler 46-47 dolar aralığında olacaktır . Alıcıların güçlü bir ralli yapamaması, yalnızca satıcılara durgun aşamayı uzatmada yardımcı olabilir.

Gerekçe

solanaSolana: Bu Seviye Potansiyel Olarak SOL’un Yakın Vadeli Yörüngesini Şekillendirebilir! 4

Göreceli Güç Endeksi (RSI), son birkaç gün içinde orta hat direncinin ötesinde sağlam bir nokta buldu. 60 işaretinin ötesinde sürekli bir kapanış, önümüzdeki günlerde satın alma çabalarını yeniden teyit edecektir.

Ayrıca, CMF 0,06 desteğinden çıktı ve yükseliş anlatısıyla harmanlandı. Bu okumalar, alıcıların 50 EMA desteğini sağlamasına yardımcı olabilir.

İlginç bir şekilde, MACD sonunda sıfır noktasının üzerinde bir nokta buldu. Bu seviyenin üzerinde sürekli bir pozisyon, alıcılar lehine kademeli bir ivme değişimine işaret edecektir.

Çözüm

Kuzeye bakan 20 EMA’nın yanı sıra formasyonun üzerindeki yükseliş kırılması göz önüne alındığında, Solana, 46.5 $’lık bölgede bir engelle karşı karşıya kalırken bir geri dönüş rallisi görebilir. Tetikleyiciler ve kâr alma seviyeleri yukarıdakiyle aynı kalacaktır.

Bununla birlikte, yatırımcılar/traderlar, daha geniş duyarlılık üzerindeki etkilerini belirlemek için Bitcoin’in (BTC) hareketini yakından takip etmelidir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
37

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana: Bu Seviye Potansiyel Olarak SOL’un Yakın Vadeli Yörüngesini Şekillendirebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!