Kimya Şirketi SABIC, Blockchain Pilot Projesini Başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok şirket, Blockchain teknolojisini benimsemeye başladı. Şirketler bünyelerine Blockchain projelerini entegre etmeye ve bu konuda çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu kez Suudi Arabistan merkezli kimya şirketi, Blockchain projesini başlatacak.

Suudi Arabistanlı Şirketler, Blockchain ile İlgileniyor

Suudi Arabistan merkezli bir kimya şirketi SABIC, Blockchain pilot projesini başlattığını duyurdu. Müşteri ürünlerindeki hammaddelerin uçtan uca dijital izlenebilirliği esas alınarak oluşturulan teknoloji bu alanda yapılmamış bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Şirket, Blockchain projesinin azaltılmış maliyet, zamandan tasarruf, gelişmiş veri entegrasyonu gibi birçok fayda sağlamasını bekliyor. 

Bir kimyasal madde üreticisi olan Saudi Basic Industries Corporation (SABIC), teknoloji şirketi Finboot ile iş birliği yaparak Blockchain pilot projesi başlattı. SABIC’e göre, pilot uygulamanın amacı, müşteri ürünlerindeki hammaddelerin uçtan uca dijital izlenebilirliğini sağlamak ve Blockchain teknolojisinin olanaklarını araştırmak.

İlginizi çekebilir: OpenSea’den Magic Eden’a Rakip: Launchpad Duyuruldu

SABIC, yaptığı açıklamada, uygulamanın malzemelerin sertifikalandırma süreciyle ilgili idari yönetime yardımcı olacağını düşünüyor.

SABIC Polimer Teknolojisi ve İnovasyonundan Sorumlu Başkan Yardımcısı Waleed Al-Shalfan, konuyla ilgili şunları söyledi:

SABIC’te, müşterilerimize daha sürdürülebilir çözümler sunarak yeni teknolojiler geliştiriyoruz. Blockchain teknolojisi, ürünlerimizin müşterilere merkeziyetsiz ve sürdürülebilir şekilde ulaşması sağlıyor. Şirket olarak bu potansiyeli en iyi şekilde yerine getiriyoruz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kimya Şirketi SABIC, Blockchain Pilot Projesini Başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!