Dogecoin Core Yazılımının Yeni Sürümü Yayınlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimleri kalbinde yatan Blockchain teknolojisi sebebiyle güncellemeye çok açık olan sistemler değildirler. Özellikle Bitcoin (BTC) gibi oturmuş sistemlerde değişiklik ve güncelleme yapmak oldukça zordur. Ancak yeni nesil birçok proje bu sorunu topluluklar ve iletiş ile aşmıştır. Dogecoin’de güncelleme konusunda aktif olan ağlaran birisi. Son olarak Dogecoin Core yazılımının yeni bir sürümü yayımlandı.

Dogecoin Core Yazılımının 1.14.6 Sürümü Yayınlandı

Github üzerinden Perşembe günü yapılan duyuruya göre Dogecoin Core yazılımının yeni bir sürümü yayınlandı. Geliştirici Patrick Lodder, 1.14.6 sürümünün ağın verimliliğini artırırken önemli güvenlik güncellemeleri getirdiğini açıkladı. Bu nedenle, tüm Dogecoin kullanıcılarının yükseltme yapmaları şiddetle tavsiye ediliyor.

Bu yükseltme ile birlikte önerilen dust sınırı 1 DOGE’den 0.01 DOGE’ye düşürüldü. Bununla birlikte işlem ücretleri de önemli ölçüde azaldı. Bu noktada Dust’ın bir adresin ağda aktif olabilmesi için gereken minimum varlık miktarı olduğunu belirtelim.

Diğer taraftan Dogecoin diyince akla ilk gelen isimlerden birisi olan Elon Musk, Twitter üzerinden son güncellemeye dikkat çekti.

Musk Tesla’nın hiç Dogecoin satmadığını söyledi. Elektrikli otomobil devi, bu hafta başlarında meme coin ile ürünlerini satın alma seçeneği getirmişti. Şirketin gerçekte ne kadar DOGE’ye sahip olduğu henüz bilinmiyor, ancak büyük olasılıkla yalnızca ihmal edilebilir bir miktara sahip.

İlginizi çekebilir: Solana Blockchain Ağındaki Aktif Adres Sayısı Hızla Artıyor

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dogecoin Core Yazılımının Yeni Sürümü Yayınlandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!