Lido Finance: TVL’nin 6 Milyar Doları Geçmesi LDO İçin Ne Anlama Gelebilir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto staking servis sağlayıcısı Lido Finance uzun bir yol kat etti. Stake  türevi için likiditenin azalması korkularından Lido Finance’nin yerel jetonunun haftalık en yüksek 0,66 $’a fırlamasına kadar, organizasyon zeminini korudu. Ancak şimdi, platform Katman 2’ye genişledikçe daha fazlasını istiyor.

Boşluğu kapatmak 

18 Temmuz’da yayınlanan bir blog gönderisinde Lido Finance,  Ethereum Layer iki (L2) ağları, Optimism ve Arbitrum ekosistemi genelinde staked Ethereum (stETH) desteğinin sunulduğunu doğruladı. Ekip daha sonra bu gelişmeyi sosyal medya platformlarında paylaştı.

Ağ, Lido’nun wstETH olarak adlandırılan ETH hisselendirme belirtecini kullanarak köprüler aracılığıyla L2’lere Ether stakingini destekleyecektir. Ethereum stake edenler için bu, daha düşük ücretlerle stake yapmak ve getirileri artırmak için yeni bir DeFi uygulamaları paketine erişim anlamına geliyor.

Bu aynı zamanda, kullanıcıların “varlıklarını tekrar Ethereum ana ağına bağlamaya gerek kalmadan” L2’lerde doğrudan stake yapabilecekleri anlamına gelir.

L2’ye genişleme, gerçekten de Ethereum staking erişilebilirliğini daha da geliştirmek için bir sonraki adım olabilir. Bunu yapmak için ekip şunları ekledi:

“Lido, wstETH’yi zkSync kullanıcıları ve Aztec ile kullanılabilir hale getirmek için Argent ile zaten entegre oldu . Şimdi nihayet, önümüzdeki haftalarda açıklanacak olan bir sonraki entegrasyon ve ortaklık koleksiyonu üzerinde çalıştığımızı duyurabiliriz.”

Ama bu platform için değil. Lido Finance bir oylama başlattı ve toplam LDO’nun (20 milyon LDO) %2’sini 1,45 $ fiyatla satmayı planlıyor. Dragonfly, yatırıma öncülük edecek ve 10 milyon LDO satın alacak. Satılan LDO’ların kilidi, tam oy haklarıyla hemen açılacaktır.

Lido Finance: TVL’nin 6 Milyar Doları Geçmesi LDO İçin Ne Anlama Gelebilir? 3

LDO, ETH balinaları tarafından kullanılan en yüksek işlem hacmine sahip tokenler listesinde de yer alıyor. Bu arada, Lido DAO tokeninin 24 saatlik işlem hacmi %400’ün üzerinde fırlayarak 142,3 milyon $’a ulaştı.

Bu tür gelişmeler kesinlikle ağın performansı üzerinde dalgalı bir etkiye sahip oluyor. Dune Analytics’e göre, Lido’nun kilitli toplam değeri (TVL) son 30 günde önemli ölçüde arttı. Bu sayı, yazı yazılırken 6,4 milyar dolardı.

lido financeLido Finance: TVL’nin 6 Milyar Doları Geçmesi LDO İçin Ne Anlama Gelebilir? 4

Yukarıda bahsedilen artışlara ek olarak, LDO tokeni son yedi günde, özellikle günlük aktif adresleri ve işlem hacminde de muazzam bir büyümeye tanık oldu.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
55

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Lido Finance: TVL’nin 6 Milyar Doları Geçmesi LDO İçin Ne Anlama Gelebilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!