Ethereum 2 Bin Dolara Geçiş İçin Yakın Bir Yükselişe mi Geçecek?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum 1000 doların üzerine çıktıktan sonra bir ralli başlattı ve altı gün içinde %50 kazandı. Büyük ölçüde Eylül ayında beklenen Birleşme ile desteklenen birçok kişi, bundan önce ciddi bir direnç olmasına rağmen, 2 bin dolarlık fiyat hedefi için çağrıda bulunuyor.

Teknik Analiz

Günlük Grafik

Günlük bir zaman diliminde, boğalar 2.000 doları geri almaya bir adım daha yaklaştı. ETH, 1280 doların üzerinde toparlanabildi ve bir ay sonra yatay trendden çıkmayı başardı. Bununla birlikte, Momentum göstergesindeki pozitif ayrışmanın da endeksin taban çizgisini kırmasına neden olduğunu belirtmek önemlidir. Şimdiye kadar, azalan çizgiye (sarı renkte) her vurduğunda son üç durumda pazar agresif bir şekilde düştü. Şu anda, Momentum sarı çizgiye dokundu ve bunun üzerine çıkabilirse, yükseliş hissi muhtemelen daha da artacaktır.

Boğaların, piyasada sürdürülebilir bir pozitif eğilim geliştirmek için direnç bölgesini 1.500-1.700 $ (kırmızı) ile aşmaktan başka seçeneği yok. Başarılı olursa, bu ETH’yi 2.000 dolara bile itebilir ve hatta belki orta vadeli bir trendin tersine döndüğünü doğrulayabilir.

Temel Destek Seviyeleri: 1280 $ & 1000 $
Temel Direnç Seviyeleri: 1500 $ & 1700 $

Ethereum 2 Bin Dolara Geçiş İçin Yakın Bir Yükselişe mi Geçecek? 4

Günlük Hareketli Ortalamalar:
MA20: 1176
$ MA50: 1335 $
MA100: 1933 $
MA200: 2456 $

ETH/BTC Grafiği

Ethereum bu hafta BTC’den daha iyi performans gösterdi ve aylık konsolidasyon aşamasından yukarı yönlü bir çıkış yakaladı. Fiyat, 0,065 BTC’de (sarı) yatay direnci kırdıktan sonra 200 günlük hareketli ortalama çizgisine (beyaz) dokundu.

Alıcılar fiyatı 0.065 BTC’nin üzerinde tuttuğu sürece yapı tamamen yükseliş eğiliminde. Şu anda Ethereum, MA200’ün üzerine çıkmak için daha fazla ivmeye ihtiyaç duyuyor gibi görünüyor. Bu nedenle, gerekli ivmeyi kazanma şansı olan 0.065’e doğru herhangi bir düzeltme sağlıklıdır.

ethereum Ethereum 2 Bin Dolara Geçiş İçin Yakın Bir Yükselişe mi Geçecek? 5

Alıcı Alış Satış Oranı

Tanım: Sürekli takas işlemlerinde alım hacminin, alıcıların satış hacmine bölünmesiyle elde edilen oran. 1’in üzerindeki değerler, yükseliş hissinin baskın olduğunu gösterir. 1’in altındaki değerler, düşüş hissinin baskın olduğunu gösterir.

Alıcılar, son piyasa çöküşünden sonra daha fazla alım emri doldurdu. Bu durum, türev piyasalarda yükseliş hissinin hakim olmasına neden oldu. Bu metrik şimdi 2020’nin sonundan bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. O zaman, Ethereum tarihi bir boğa koşusu kaydetti. Türev piyasası çok sıcak ve son 24 saat içinde çoğu kısa olan birçok pozisyon tasfiye edildi.

ethereum Ethereum 2 Bin Dolara Geçiş İçin Yakın Bir Yükselişe mi Geçecek? 6

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
41

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum 2 Bin Dolara Geçiş İçin Yakın Bir Yükselişe mi Geçecek?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!