Shiba Inu [SHIB]’ın Son Yükselişinden Balinalar mı Sorumlu ?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu [SHIB] topluluğu, meme parasının bu hafta elde ettiği güçlü büyüme sayesinde bir kez daha kutlama modunda. Pazar değeri 6 milyar doları aştı ve hem Avalanche [AVAX] hem de Polygon [MATIC] ağlarını geçmesine izin verdi.

SHIB, bir kez daha 0,00001 $ fiyat seviyesinin altına kısa bir süre düştükten sonra hala güçlü talebi yönetebileceğini kanıtladı. Fiyat hareketi, son birkaç gündür 50 günlük hareketli ortalamasının etrafında dans ediyor ve son yükseliş, aynı MA’nın üzerinde bir hareketle sonuçlandı. SHIB, tokenin Göreceli Güç Endeksi (RSI) tarafsız çizgide gezinirken, basın zamanında 0,00001071 dolardan işlem gördü.

Shiba Inu [SHIB]’ın Son Yükselişinden Balinalar mı Sorumlu ? 5

Shiba Inu’nun fiyat hareketi daha yüksek fiyat tabanları belirliyor ve bu sağlıklı talebin bir işareti. Bu gözlem, Para Akışı Endeksi (MFI) tarafından kaydedilen güçlü birikim ile desteklenmektedir.

Gelecek Daha Büyük Şeylerin İşareti mi?

Shiba Inu’nun yükselişi ve birikimi, en üst adreslerde gözlenen yüksek bakiyeleri yansıtıyor. Bakiyeleri 6 Haziran ile 9 Haziran arasında %0,32 arttı. Büyük şemada yüzde rakamı küçük görünse de, biriken madeni para sayısında büyük bir artışı temsil ediyor.

shiba inuShiba Inu [SHIB]’ın Son Yükselişinden Balinalar mı Sorumlu ? 6

Aktif olarak SHIB biriktiren balinaların sayısı, balina işlem metriğine göre daha da arttı. Bu, genel hissiyatın yukarı yönde iyileştiği anlamına geliyor. Bu gözlem, özellikle son üç gündeki girişlere kıyasla daha yüksek döviz çıkışlarıyla yankılanıyor. Döviz çıkışları, 13 Temmuz’da maksimum 64,17 külçe SHIB girişine karşı 194 milyar SHIB’de zirve yaptı. Benzer bir gözlem, 14 Temmuz’da çıkışların 159.39 milyar jetonla zirveye ulaştığı, girişlerin ise 101,5 milyar jetonla zirveye ulaştığı görüldü.

shiba inuShiba Inu [SHIB]’ın Son Yükselişinden Balinalar mı Sorumlu ? 7

Shiba Inu’nun döviz çıkışları, 15 Temmuz’da 66.06 milyar SHIB tutarındaki çıkışlara karşı 171.52 milyar SHIB ile zirveye ulaştı. Bu sonuç, 10.000 ila 10 milyon jeton tutan adreslerin birikimini yansıtır. Ancak, 10 milyondan fazla coin tutan adresler sabit kaldı.

shiba inuShiba Inu [SHIB]’ın Son Yükselişinden Balinalar mı Sorumlu ? 8

SHIB ve Boğaların Hikayesi

Neredeyse tüm balina kategorilerinin dengelerini artırdığı düşünüldüğünde, SHIB önümüzdeki birkaç gün içinde daha fazla yükseliş gösterebilir. Bu aynı zamanda diğer en iyi projelerden bazılarını geçme olasılığının artması anlamına gelir. Ancak, yatırımcılar pencereden dışarı ihtiyatlı davranmamalıdır. Daha fazla yükselmeye devam ettikçe yol boyunca bir miktar kar elde edecek.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
44

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shiba Inu [SHIB]’ın Son Yükselişinden Balinalar mı Sorumlu ?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!