JPMorgan: Bitcoin’in (BTC) Üretim Maliyeti Düştü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörüyle ilgili konularda konuşan ve sık sık gündeme gelen ABD’nin en büyük bankalarından olan JPMorgan, bu kez Bitcoin‘in üretim maliyetinin önemli bir şekilde düştüğünü ifade etti.

JPMorgan’dan Bitcoin (BTC) Yorumu

Lider kripto para birimi Bitcoin, yaşadığı düşüşle beraber toparlanmak ve eski seviyelerine geri dönmek istiyor. Bu düşüle birlikte Bitcoin üretim maliyeti de düşüşe geçmiş durumda. Amerikan bankacılık devi JPMorgan, bir Bitcoin’in üretim maliyetinin 13.000 dolara düştüğünü belirtti. Düşüşün esas olarak elektrik tüketimindeki düşüşle bağlantılı olduğu aktarıldı.

Geçtiğimiz günlerde JPMorgan, Bitcoin üretim maliyetinin yüzde 50 düştüğünü belirten bir rapor yayımladı. Söz konusu rapora göre BTC üretim maliyeti, Haziran 2022’de 24.000 dolar iken, 13.000 dolara düştü. Öte yandan, bu durumun Bitcoin fiyatı için olumlu bir gelişme olmadığı da vurgulandı.

İlginizi çekebilir: Huobi’nin HBTC Konusunda Şeffaflığı Tartışılıyor

JPMorgan, üretim maliyetine dayalı olarak Bitcoin’in gerçek değerini hesapladı ve Bitcoin’in gerçeğe uygun değerinin 38.000 dolar olduğunu bildirdi.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse, geçtiğimiz haziran ayında JPMorgan, Bitcoin madencilerinin satışlarının fiyatı baskılamaya devam edebileceğini söylemişti. JPMorgan, BTC yatırımcılarını daha fazla baskıya karşı hazırlıklı olmaları konusunda uyarmıştı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
JPMorgan: Bitcoin’in (BTC) Üretim Maliyeti Düştü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!