ETC: Dolar Maliyeti Ortalaması, Aşağı Doğru Uzun Giriş Yapmak İçin Kullanılabilir…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen ay boyunca, Bitcoin (BTC) 22.6 bin dolar ile 18.8 bin dolar arasında bir aralık oluşturdu ve 21.8 bin dolarda bir miktar ağır direnç de oldu. Altcoin piyasasının geri kalanı da bir aralık oluşturdu. Ethereum Classic (ETC) bu paralardan biriydi. Düşük aralıkta girmek için nispeten düşük riskli bir satın alma fırsatı sundu.

ETC 12 Saatlik Grafik

ETC: Dolar Maliyeti Ortalaması, Aşağı Doğru Uzun Giriş Yapmak İçin Kullanılabilir… 4

ETC 13,55 ila 17,55 dolar arasında bir aralık oluşturdu. Aralığın orta noktası 15.5 dolardı ve geçen ay bu seviyeye hem destek hem de direnç seviyesi olarak saygı duyuldu.

Haziran ayından önce, Ethereum Classic, Nisan ayının başlarına kadar uzanan bir düşüş trendindeydi. Piyasa yapısı düşüş eğilimini korudu, çünkü önemli düşük seviyelerden hiçbiri henüz kırılmadı. Aksine, Mayıs ortasındaki çöküşten gelen bir destek seviyesi, son sıçramada 17.5 dolara yeniden test edildi.

ETC 4 Saatlik Grafik

etcETC: Dolar Maliyeti Ortalaması, Aşağı Doğru Uzun Giriş Yapmak İçin Kullanılabilir… 5

Dört saatlik grafik, Ethereum Classic için camgöbeği ile vurgulanan 13 $ bölgesinde bir yükseliş sipariş bloğu gösterdi. Bu yükseliş emri bloğu, düşük aralığın hemen altına oturdu.

Bu nedenle, geçen haftaki kısa vadeli eğilim aşağı yönlü olsa da, 15 doların üzerinde bir yükseliş hareketi gerçekleşebilecek gibi görünüyordu.

etcETC: Dolar Maliyeti Ortalaması, Aşağı Doğru Uzun Giriş Yapmak İçin Kullanılabilir… 6

Dört saatlik grafikteki göstergeler, Ethereum Classic için düşüş eğilimine işaret etti. Göreceli Güç Endeksi (RSI) geçtiğimiz hafta nötr 50’nin altına düşerken Stokastik RSI aşırı alım bölgesine doğru ilerledi. Denge Hacmi (OBV) son iki hafta içinde düştü.

Güçlü talep olmadan, önümüzdeki birkaç gün içinde bir ralli gerçekleşmeyebilir. Bu nedenle, 13 dolarlık alanın dışında, OBV de göz önünde bulundurulması gereken bir göstergeydi. Chaikin Para Akışı (CMF) birkaç gün önce -0.05 işaretinin altına düştü. Bu, piyasadan önemli miktarda sermaye çıkışı olduğunu gösterdi.

Çözüm

Dört saatlik göstergeler Ethereum Classic için düşüş eğilimi gösterse de, düşük aralıktaki yükseliş emri bloğu, uzun bir pozisyona girmek için iyi bir fırsattı. 12,2 – 12,8 dolar aralığında sıkı bir stop loss kullanılabilir. Dolar maliyeti ortalaması, 13$’a kadar uzun bir pozisyona girmek için kullanılabilir.

Ancak, bu ticaret eğilime aykırı olacağından daha riskli olabilir. Bu nedenle, pozisyon daha dikkatli boyutlandırılmalıdır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
3

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ETC: Dolar Maliyeti Ortalaması, Aşağı Doğru Uzun Giriş Yapmak İçin Kullanılabilir…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!