Coinbase Uzun Dönem Bitcoin Yatırımcılarına Güveniyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörü ne yazık ki en parlak dönemlerinden geçmiyor. Bir taraftan piyasaların 1 trilyon doların altında yer alması psikolojik bir baskı oluştururken, diğer taraftan düzenleyici belirsizliği ve bunun getirdiği baskılı ortam fiyat bazında sektörün oldukça yavaşlamasına neden oluyor. Bu noktada son dönemde yaşadığı sorunlar ile sık sık gündeme gelen kripto borsası Coinbase‘den de bir takım açıklamalar geldi. Borsa, uzun vadeli yatırımcıların piyasalardaki sis nedeniyle çekingen olduklarını söylüyor. Ancak borsaya göre satışların çoğu kısa vadeli yatırımcılardan kaynaklanıyor.

Coinbase’e Göre BTC Satışlarını Sadece Kısa Vadeli Yatırımcılar Gerçekleştirdi

Kripto para borsası Coinbase’in Kurumsal Araştırma Başkanı David Duong, kısa bir süre önce kaleme aldığı yazıda, “son BTC satışı neredeyse sadece kısa vadeli spekülatörler tarafından gerçekleştirildi” diyerek uzun vadeli yatırımcılara olan güvenini vurguladı.

İlginizi çekebilir: Ripple, CrossTower ile El Sıkıştı

David Duong Coinbase’in Kurumsal Araştırma Başkanı David Duong

Duong’a göre yatırımcıların varlıklarını ellerinde tutması sayesinde Bitcoin2in Federal Rezerv kaynaklı bir ayı piyasasında hayatta kalacağına ve nihayetinde fiat alternatifi veya dijital altın olarak gelişeceğine dair bir güven işareti olabilir.

Paylaşılan yazıda yer alan detaylara göre Coinbase Analytics tarafından izlenen zincir üstü veriler, yatırımcıların şu anda toplam 21 milyon Bitcoin arzının yaklaşık yüzde 77’sine sahip olduğunu gösteriyor. Bu veriler, Ocak ayının başındaki en yüksek seviye olan yüzde 80’den biraz uzakta olsa da, 2017 sonundaki boğa koşusunun zirvesi sırasında gözlemlenen yüzde 60’lık zirvenin oldukça üzerinde. Diğer taraftan bu veriler 3.5 yıl içinde spekülatörlerden veya tüccarlardan yatırımcılara önemli miktarda servet dağıtıldığını da gösteriyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase Uzun Dönem Bitcoin Yatırımcılarına Güveniyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!