Celsius, Aave’ye Olan Borcunu Ödedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Temmuz ayının ilk haftasında Maker‘a olan borcunu ödeyen Celsius, bu kez Aave‘ye olan borcunu ödedi. Şirket, şu sıralar yeniden yapılandırma planı için çalışmalarına devam ediyor.

Celsius, Aaave’deki Kredisini Ödedi

Likidite işlemleri nedeniyle para çekme işlemlerini askıya alan Celsius, zor günleri atlatmış değil. Şirket, bu günlerde borçlarını kapatmak için çaba harcıyor. Nansen‘in blokzincir üzerindeki verilerine bakıldığında Celsius‘un DeFi kredi protokolü Aave‘ye 8,4 milyon USDC aktardığı görülüyor. Ayrıca şirket, yaklaşık 418 milyon dolarlık stETH varlığını da başka bir cüzdana aktarmışa benziyor.

Başta da söylediğimiz gibi Celsius, geçen hafta da Maker’a olan kredisini tamamen ödemişti. Bunun ardından krediye karşı taahhüt edilen 440 milyon dolarlık WBTC teminatı serbest bırakıldı.

İlginizi çekebilir: Animoca Brands, 75 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı
Celsius’u Ne Bekliyor?

Para çekme işlemlerini 12 Haziran’dan itibaren askıya alan Celsius, ilk hamle olarak yeniden yapılandırma uzmanları tuttu. Şirket, Aave ve Maker’dan aldığı kredileri ödediğine göre şimdi, Compound’a olan DeFi borcunu ödemeye odaklanabilir.

celsius aaveye olan borcunu odedi 3

Yine Nansen’in verilerine göre Celsius’un Compound’a yaklaşık 50 milyon USDC borcu var. Şirket bu ödenmemiş borcun kalanını öderse, yaklaşık 10.000 WBTC’nin kilidini açabilir.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Celsius, Aave’ye Olan Borcunu Ödedi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!