Binance’den 444 Milyon Dolarlık BNB Yakımı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance’den 444 milyon dolarlık BNB yakımı. 444 milyon dolar değerinde BNB yakan BNB Chain, üç aylık otomatik token yakma etkinliğini tamamladı.

En son yanma ile BNB Zinciri, dolaşımdaki BNB miktarını önemli ölçüde azalttı. Dolaşımdaki toplam token arzının yüzde 1,2’si yakıldı. Binance bugüne kadar 38.683.447’den fazla BNB yaktı ve BNB arzını %50 azaltma hedefine ulaşma yolunda önemli ilerleme kaydetti.

The 20th Quarterly $BNB token burn has been completed through #BNB Auto-Burn. @cz_binance has shared his insights and reflections for ‘5 Year Burn’ as #BinanceTurns5.

Read ⬇️https://t.co/dwDBcYtlRF

— Binance (@binance) July 13, 2022

Bu, genel olarak yirminci token yakma olayıydı. BNB değerine ve BNB Zinciri tarafından oluşturulan blok miktarına göre yakılan token miktarı belirlendi.

Bu olaya rağmen, BNB’nin piyasa değeri son birkaç saat içinde %4’ten fazla düştü. Negatif eğilimi tersine çevirmek için BNB’nin muhtemelen 235 dolar seviyesine geri dönmesi gerekecek. Başarı durumunda, bir sonraki önemli direnç seviyesi 247 dolara yakın olacak.

CoinMarketCap istatistiklerine göre yazı yazılırken BNB 222.67 dolar değerindeydi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’den 444 Milyon Dolarlık BNB Yakımı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!