Solana Labs Aleyhine Açılan Bir Davaya Rağmen SOL’un 24 Saat İçinde %3,2’lik Artışı Şu Anlama Geliyor…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devam eden en son kripto yasal savaşı, diğerleri arasında Solana Labs’a karşı oluyor. SOL token sahibi Mark Young adına toplu dava açıldı. SEC v Ripple acil bir çözüm göremezken, başka bir yasal inceleme kripto topluluğunun iyimserliğini bozabilir mi?

Solana Labs

Solana, California’da ikamet eden Mark Young’ın onlara karşı dava açmasının ardından yasal işlem merkezi haline geldi. Davacı, davaya Solana Labs ve CEO Anatoly Yakovenko, Solana Vakfı, VC firması multi-coin ve kurucu ortak Kyle Samani ile birlikte FalconX ticaret platformu dahil etti.

Dava, kurulduğu 24 Mart 2020 tarihinden bugüne kadar diğer SOL yatırımcıları adına açıldı. Dava, SOL jetonlarının “kayıtsız menkul kıymetler” olduğunu iddia etmeye devam ediyor. Devam eden belgede,

“Davalılar, federal ve eyalet menkul kıymetler yasalarının kayıt hükümlerini ihlal ederek ABD’deki perakende yatırımcılara SOL menkul kıymetlerinin satışı yoluyla muazzam karlar elde ettiler ve yatırımcılar çok büyük kayıplara uğradılar.”

Young, sanıkların yatırımcıları baştan yanlış yönlendirdiğine ve yol boyunca yasadışı karlar elde ettiğine inanıyor. Belgede sanıkların yargı sürecinde değerlendirilecek tweetleri ve diğer yorumları yer alıyor.

Bu olayların ışığında, yerel SOL tokeninin davaya nasıl tepki verdiğini görelim.

SOL, davadaki tüm kötü işaretleri sildi. Geçen hafta bir ralli yaşadı ve %20,5’lik bir fiyat toparlanması kaydetti. SOL, 8 Temmuz’dan sonra %4,5’lik bir fiyat artışının ardından, basın zamanında 38,5 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte, Solana hacimleri 24 saat içinde %7.2’lik bir isabet aldı. Yatırımcıların duyarlılığı, gelen yasal işlemden kesinlikle etkileniyor.

Buradaki bir başka neden, sosyal baskınlık metriğindeki düşüş olabilir. Santiment verilerine göre, metrik Temmuz ayında en düşük seviyesine geriledi ve şu anda %0,74 seviyesinde bulunuyor. Yatırımcılar, fiyat aşağı doğru hareket etmediği için fiyatın bu metriklerden etkilenmediğinden hala memnun olabilir.

Solana Labs Aleyhine Açılan Bir Davaya Rağmen SOL’un 24 Saat İçinde %3,2’lik Artışı Şu Anlama Geliyor… 2

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
28

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Labs Aleyhine Açılan Bir Davaya Rağmen SOL’un 24 Saat İçinde %3,2’lik Artışı Şu Anlama Geliyor…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!