Tron: TRX Yatırımcıları Bu İki Fırsatı Kendi Yararlarına Nasıl Kullanabilir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birkaç gün boyunca 20/50 EMA’nın üzerinde bir pozisyonu koruduktan sonra, boğalar %38.2 Fibonacci desteğinin yakınında anında destek sağladılar. 0.069 $ seviyesindeki düşüş, TRON’u (TRX) 20 EMA’sına (kırmızı) doğru çekme yönündeki düşüş çabalarını yeniden ateşledi.

Ayrıca, üç haftalık trend çizgisi desteği (beyaz, kesikli) sağlam dururken, boğalar önümüzdeki seanslarda desenli bir kırılmayı hedefleyebilir.

20 EMA’dan gelen bir toparlanma, 0,07 dolarlık bölgeden olası bir geri dönüş öncesinde kısa vadeli bir toparlanmaya işaret edebilir.

TRX 4 saatlik Grafik

Tron: TRX Yatırımcıları Bu İki Fırsatı Kendi Yararlarına Nasıl Kullanabilir? 3

TRX, 15 Haziran’da yıllık en düşük seviyesine düştükten sonra kademeli iyileşmeler gördü. Uzun vadeli desteğinden toparlanma, üç haftadan fazla süren trend çizgisi desteğini gerektirdi.

Alıcılar, özellikle fiyat hareketinin 20/50 EMA’nın üzerine çıkmasıyla, kısa vadeli avantajlarını ortaya koydu. Sonuç olarak, TRX dört saatlik zaman diliminde yükseliş flama benzeri bir yapı gördü.

Devam eden bir yükseliş momentumu, TRX’in mevcut modelin üzerinde kırılmasına yardımcı olabilir. Bu durumda, 200 EMA, satın alma çabalarını 0,07 dolarlık bölgenin yakınından sınırlayabilir. Tüccarlar, bu bölgeden geri tepme sinyalleri aramalıdır.

Yükselişin geçersiz kılınması durumunda, alt, 0.065 $ bölgesinin yakınında %61.8 Fibonacci desteğine kadar bir düşüş görebilir. Yatırımcılar/traderlar, kısa bahis oynamayı etkileyen daha geniş makro-ekonomik duyguları dikkatli bir şekilde değerlendirmelidir.

Gerekçe

trxTron: TRX Yatırımcıları Bu İki Fırsatı Kendi Yararlarına Nasıl Kullanabilir? 4

Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı alım işaretinden sert bir dönüş gördü. Bu sırada orta hatta yaklaşırken düşen bir kama oluşturdu. 50 seviyesinden herhangi bir geri dönüş, modelli bir kopuşa neden olabilir ve alıcıların bir ralliyi ilerletmesine yardımcı olabilir.

Ayrıca, Dengeleme Hacmi (OBV), fiyat hareketinin düşük dip seviyelerine rağmen acil desteğini sürdürdü. Böylece hafif bir yükseliş kenarı ortaya çıkıyor. Son olarak, Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) çizgileri, üstün bir kenar talep etmek için hala bir yükseliş geçişine ihtiyaç duyuyordu.

Çözüm

%38.2 desteğine yakın mevcut kurulum göz önüne alındığında, TRX düşüş bölgesine geri dönmeden önce bir geri dönüş görebilir. Hedefler yukarıdakiyle aynı kalacaktı.

Son olarak, yatırımcılar/traderlar, karlı bir hamle yapmak için Bitcoin’in hareketini ve daha geniş piyasa algısı üzerindeki etkisini dikkate almalıdır. Bunun analizi, tüccarların herhangi bir düşüş geçersizliği olasılığını tahmin etmelerine yardımcı olacaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
40

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tron: TRX Yatırımcıları Bu İki Fırsatı Kendi Yararlarına Nasıl Kullanabilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!