FDIC, Voyager Digital’in Sigorta İddiaları Hakkında Soruşturma Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FDIC, Voyager Digital’in sigorta iddiaları hakkında soruşturma başlattı. Kripto para piyasası çöküşünden ne yazık ki kurtulamayan Voyager Digital, iflasını açıkladıktan sonra bile sorunlardan bir türlü kurtulamadı. Bu kez, Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), kullanıcıları dolandırdığı iddiasıyla Toronto merkezli iflas etmiş kripto birimi girişimi Voyager Digital hakkında bir soruşturma başlattı.

FDIC, Voyager Digital Hakkında Soruşturma Başlattı

Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), kullanıcı mevduatlarını sigortalayan, finansal kurumları, özellikle bankaları güvenlik açısından denetleyen ve bir banka arızası durumunda yatırımcıları koruyan kilit bir araçtır. Raporlara göre kripto para piyasalarının çökmesinin ardından çekimleri durduran ve iflasını ilan eden Voyager Digital, bankacılık ortağı Metropolitan Commercial Bank ile olan bağlantısı üzerinden FDIC sigortası kapsamına alındığını duyurdu.

Soruşturma ve iddialara dayanarak Voyager’ın FDIC sigortasıyla satıldığı düşünülüyor.

Öte yandan bir FDIC yetkilisi, Bloomberg’e Voyager’ın değil, yalnızca Metropolitan Commercial Bank’ın sigortalı olduğunu söyledi. Sonuç olarak, mevduat sahipleri, iflas ve ürün değer kaybını içeren Voyager’ın başarısızlığına maruz kalmış duruyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
FDIC, Voyager Digital’in Sigorta İddiaları Hakkında Soruşturma Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!