Bitcoin’in 3 Haftanın En Yüksek Seviyesini 22 Bin Doların Üzerine Çıkarmasıyla Kripto Piyasaları Günlük 60 Milyar Dolar Ekliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve Ethereum bugün en önemli kazançlar arasında yer alıyor ve her iki varlık da birkaç haftanın en yüksek seviyelerini gösteriyor.

Bitcoin, son 24 saat içinde kademeli olarak değer kazanmaya devam etti ve 22.000 doların üzerinde üç haftanın en yüksek seviyesini kaydetti. Çoğu altcoin de yeşilde iyi durumda, ETH 1.200 doları geri aldı ve XRP %7 arttı.

Bitcoin’in Yeni Yerel Zirvesi

Bitcoin’in her iki yönde de önemli bir hareket olmaksızın esas olarak 19.000 dolar civarında durduğu alışılmadık sakin hafta sonundan beri, varlık için işler iyi gidiyor.

ABD ulusal tatili (4 Temmuz) sona ererken, kripto para birimi yavaş yavaş değer kazanmaya başladı. Önce 20.000 dolara yaklaştı, meydan okudu ve sonunda bildirildiği gibi bunun üzerine çıktı.

Bir gün sonra, BTC 21.000 doların hemen altında çok günlü en yüksek seviyeye sıçradı. Ancak boğalar baskıyı sürdürdü ve daha kuzeye itti. Sonuç olarak, Bitcoin yaklaşık 22.500 saat önce günlük en yüksek seviyesine çıktı ve bu aynı zamanda varlığın Haziran ortasından bu yana gördüğü en yüksek fiyat pozisyonu.

O zamandan beri birkaç yüz dolar geri çekilmesine rağmen, piyasa değeri 400 milyar doların üzerine çıktı ve altlar üzerindeki hakimiyeti %43.2’ye kadar çıktı.

Bitcoin’in 3 Haftanın En Yüksek Seviyesini 22 Bin Doların Üzerine Çıkarmasıyla Kripto Piyasaları Günlük 60 Milyar Dolar Ekliyor! 3

Önemli Bitcoin Haberleri

En büyük bitcoin madencilerinden biri olan Riot Blockchain, üretimde yıldan yıla %73’lük önemli bir artış gördü.

Başka bir kripto madencisi Argo Blockchain maliyetlerinin bir kısmını karşılamak için aynı ayda Haziran ayında çıkardığından daha fazla Bitcoin satması gerektiğini söyledi.

Altcoinler Yeşil Görüyor

Bitcoin’e benzer şekilde, çoğu altcoin günlük ölçekte daha yükseğe sıçradı. Ethereum %5,5 artışla yarışa öncülük ediyor. Sonuç olarak, ikinci en büyük kripto, yaklaşık 1.250 dolar ile birkaç haftanın en yüksek seviyesine yükseldi.

Ripple ve Shiba Inu da etkileyici kazançlar sağlıyor. XRP %7 artışla 0,35 ABD dolarında otururken, SHIB (%5.5) 0,000011 ABD dolarından işlem görüyor.

BNB, ADA, SOL, DOG, DOT, TRX ve AVAX da yeşilde iyi durumda. Orta büyüklükteki alt değerlerden en çok MATIC, LTC ve CRO kazandı.

Genel olarak, tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri günde 60 milyar dolar ekledi ve 950 milyar doların üzerinde bulunuyor.

bitcoinBitcoin’in 3 Haftanın En Yüksek Seviyesini 22 Bin Doların Üzerine Çıkarmasıyla Kripto Piyasaları Günlük 60 Milyar Dolar Ekliyor! 4

Endüstri Haberleri

WSJ, FDIC’nin Voyager’dan mevduat sigortası kapsamında olduğu varsayılan fonlarla ilgili iddiaları araştıracağını bildirdi.

Aave, stablecoin piyasasına katılmak istiyor ve GHO adlı aşırı teminatlı bir varlık önerdi.

ETH 2.0 stakerlarının sayısı artmış olsa da, bunların yarısından fazlası varlığın son düşüşü nedeniyle gerçekleşmemiş kayıplar üzerinde oturuyor.

DCG’nin sahibi olduğu bir kripto borç veren olan Genesis, sorunlu hedge fonu Three Arrows Capital’a maruz kaldığını itiraf etti.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
51

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’in 3 Haftanın En Yüksek Seviyesini 22 Bin Doların Üzerine Çıkarmasıyla Kripto Piyasaları Günlük 60 Milyar Dolar Ekliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!