Kripto Şirketi Celcius, Yönetim Kurulunu Değiştiriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Şirketi Celcius, yönetim kurulunu değiştiriyor. Birçok işletme ve girişim, kripto para piyasasındaki son düşüşün bir sonucu olarak operasyonel aksaklıklar yaşadı. Bazı işletmeler faaliyetlerini durdururken, birçoğu da iflas başvurusunda bulundu. İhraçlarının ardından, para çekme işlemleri engellenen projelerden biri olan Celsius, iflas iddialarına maruz kaldı. O zamandan sonra, Celsius borçlarını ödemeye başladı ve kısa süre önce yönetim kurulunu yeniden düzenledi.

Celsius, Yönetim Kurulunda Değişikliğe Gitti

İngiltere Hükümeti’nin yönetim ofisi Companies House tarafından yayınlanan rapora göre, kriz sonrasında toparlanmaya başlayan kripto kredi şirketi Celsius Network, iflas söylentileri sırasında yönetim kurulunu elinde tuttu. Kamuya açıklanan rapora göre David Barse ve Alan Jeffrey Carr yöetici olarak seçildiler.

Ancak, John Stephen Dubel, Laurence Anthony Tosi ve Gilbert Nathan’ın müdürlüklerinin Celsius tarafından feshedildiği de görülüyor. Öyle ki Nathan ve Dubel’in yönetici atamaları iki haftadan kısa süre önce yapılmış olsa da sözleşmeleri çoktan sona ermiş durumda.

Son olarak, yeniden yapılandırma hizmetleri şirketi Dubel & Associates’i Dubel’in kurduğunu belirtmek gerekir.
WestCap yatırım şirketinin kurucu üyelerinden biri, hem Airbnb hem de The Blackstone Group’un CEO’su olarak görev yapan Tosi yer alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Şirketi Celcius, Yönetim Kurulunu Değiştiriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!